Monacor MKT
15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side

Monacor MKT

MKT-serie Film Kondensator

 

Vores mest solgte serie, her kan du lave solide delefilter løsninger Hi-fi og PA, uden at bekymre dig belastninger eller at den skulle blive slidt og gammel. Det er dialektriske lag i kondensatoren polyester film, som har en anelse mere tab i forhold polypropylene som der er i Jantzen Cross-caps eller Monacor MKP serien.

 

Denne serie er en meget klar forbedring i forhold til bipolar elektrolyt kondensatorer, men kun begyndelsen indenfor film kondensatorer, og vil du bygge et super detaljeret filter til finere Hi-fi eller decideret High-end bør du som minimum bruge Jantzen Cross-caps eller Monacor MKP kondensatorer, for at få øget detalje og klarhed, som vil fremtræde som en mere behagelig højttaler at høre på.

 

En økonomisk løsning kunne være at bruge en MKP kondensator til diskanten, og så lave resten af filteret med MKT kondensatorer, dette vil give øget klarhed til ganske få ekstra kroner.

I konklusion er MKT serien en fantastisk værdi, og derfor den mest solgte serie af kondensatorer til et fedt højttaler projekt, som vil havde imponerede detaljer og der vil få gode hi-fi enheder til at spille flot og detaljeret.Teknologien er metalliseret polyester film

Årsagen at metalliseret film kondensatorer virker bedre til lyd gengivelse i forhold til bipolar elektrolytter, er at film kondensatoren operere som mange små elektrolytter parallel koblet. Det giver et meget lavere tab, og det er nemmere at lave præcision fra fabrikken. Selve konstruktionen resultere også i et meget mere holdbart design, der tager lang og hård behandling men den vil stadig leverer fantastisk lyd.  

 

  • Meget lav tabs faktor
  • Fra Tyske Monacor
  • 250 Volt maks belastning
  • Holdbar i mange år

 

Denne serie er den mest valgte, fremragende detalje og klarhed og behagelig lytte oplevelse.

Ønsker du lidt mere klarhed og analytisk lyd er MKP serien vejen frem.