Festival anlæg
1 til 21 ud af 154

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 21 ud af 154

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Festival anlæg

Festival anlæg - Festen starter her ! 

 

 

Det er nemt at bygge et festivals anlæg ! - Vi hjælper dig gerne hele vejen, uanset om det er lille eller stort anlæg du vil bygge.

Festivals anlæg er det mobile anlæg med indbygget batteri, forstærker og højttaler lige klar til at tilslutte din mobil eller tablet, så du er klar til at starte en fest hvor som helst - når som helst !

For at opnå succes med dit festivals anlæg kræves der især fokus på batteri, eller nærmere driftstid, derudover er det også vigtig at opnå et vis lydtryk samt naturligvis en ren og naturlig lyd gengivelse, men et festival anlæg er ikke bygget til at opnå perfekt high-end hi-fi lyd, det vil heller ikke give mening, udendørs til en fest hvor der ofte er et højt støj niveau.

Husk din sikkerhed - en ting der ofte bliver glemt, men nok det vigtigste, er en sikring placeret tæt på batteriet, hvis der sker en kortslutning og du ikke har en sikring kan (vil) dit batteri sprænge i luften, så uden sikring har du faktisk en festivals bombe...

Forstærker - det vigtigste når du vælger forstærker modul til dit festivals anlæg er effektivitet, altså hvor stor en del af strømmen der bliver omsat til lyd, jo højere effektivitet jo længere og højere kan du spiller på en batteri opladning.

 

Bas enheder - her gælder det samme som med valg af forstærker, nemlig at finde en bas med en høj følsomhed, vi har valgt vores bedste basser til et festivals anlæg. 

 

Strøm og batterier - her finder du de bedste batterier til et festivals anlæg, de kan tåle at blive væltet, ja de kan endda vendes på hovedet. 

 

Byggesæt - er det første gang du skal bygge et festivals anlæg, kan du med stor fordel vælge et af vores afprøvede byggesæt, her får du tegninger og alt hvad du skal bruge, du skal blot bygge dit eget kabinet. 

 

Du finder her alt der skal bruges til at bygge et optimalt festivals anlæg og vi hjælper dig gerne hele vejen, vi er uddannet indenfor elektronik og har bygget højttaler i mere end 25 år - intet projekt er for småt eller stort, blot kontakt os !