Sorte Skruer
13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

Sorte skruer - Stort udvalg

Er du i gang med at opbygge din helt egen højtaler? Så er der mange forskellige ting du skal bruge - hvilket du sikkert allerede har opdaget. Du skal bruge en masse forskellige komponenter til den indvendige del af højtaleren, der skal bruges dæmpningsmateriale, noget som selve rammen af højtaleren kan blive bygget op af, og meget mere. Derudover skal du naturligvis også bruge noget så simpelt som skruer. Til lang de fleste højtalerprojekter, ser det bedst ud med helt sorte skruer. Sorte skruer er anonyme og elegante, og gør at man slet ikke lægger mærke til skruerne. Det er naturligvis at foretrække, men ude i almindelige butikker kan det være svært at finde sorte skruer.

 

Dette problem har vi dog løst for dig, så hvis du er i gang med at købe ind til dit højtalerprojekt, så kan du også finde sorte skruer til højtalerne lige her på denne side. Vi har et bredt udvalg af sorte skruer i mange forskellige størrelser, længder, osv., så du uden tvivl kan finde den størrelse der passer perfekt til dine højtalere. Vi har kun skruer af den bedste kvalitet, som ser perfekte ud i kombination med dine højtalere.

 

Når du skal montere din højtalerenhed, så er det naturligvis vigtigt, at du ikke skader din højtaler. Det der nemt kan ske er nemlig, at din bits ved et uheld springer ud af skruen og dermed laver et hul i højtaleres ophæng. Det kan du bedst undgå ved at holde den ene hånd på siden mod enheden, samt ar bruge umbraco skruer, hvor bitsen ikke så nemt smutter ud.

 

Af den grund kan du også finde alt fra sorte skruer med stjerne kærv til sorte skruer med umbraco kærv, da det kan være at begge dele er en nødvendighed for dig eller at du bare skal bruge en af delene. Uanset hvad, så kan du i hvert fald finde det lige her, og der er sorte skruer i mange størrelser og længder. Hvis du allerede er ved at handle ind, og ved at du skal bruge sorte skruer senere hen, så kan du altså bare smide dem med i kurven herfra.

Altid god og effektiv kundeservice

Hvis du vælger at handle hos os, så gør vi det også til vores mission, at give dig så god en oplevelse som overhovedet muligt. Det gør vi ved at stille vore kundeservice til rådighed for dig uanset hvad du står og mangler. Det kan være, at du gerne vil have nogle anbefalinger til hvad du skal købe eller har nogle spørgsmål. Uanset hvad, så er det bare med at kontakte os. Du kan kontakte os over mail på kontakt@bekent.dk, hvor vi hurtigt muligt vil vende tilbage til dig. Alternativt kan du i hverdagene give os et kald mellem 10:00 til 18:00 på tlf. nummer 42 90 50 42. Vi glæder os til at høre mere fra dig og hjælpe dig med at finde frem til den helt perfekte løsning for dig.