Højttaler Enheder
1 til 21 ud af 267

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 21 ud af 267

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Højttaler enheder - Vi er din højttaler ekspert !

Her finder du vores udvalg i Højttaler enheder, Diskanter, mellemtoner og Bas - enheder til dit Højtaler selvbyg projekt, i hver kategori vil du finde uddybende forklaringer og video om de forskellige enheder.

 

Forstærker modul

Dette er en produktgruppe som er stærkt stigende, det er blevet utroligt populært at bygge aktive subwoofer, det er så praktisk hvis du mangler noget ekstra dybde til din hjemme biograf at bruge de aktive forstærker moduler, da de er klar til at blive bygget direkte i siden på en subwoofer og er ofte komplette med indbygget strømforsyninger, så de bare skal have 230 volt og et lyd signal. Du kan se alle vores forskellige forstærker moduler ved klikke ind på denne kategori, vi har i alle watt størrelser. Vi har både analoge og digitale moduler.

Delefilter

Højtalerens hjerne, delefilteret hoved opgave er at fordele lyd signalerne ud til de rigtige enheder. Vi har kvalitets delefilter til enhver opgave og til en hver højtaler. Vi har erstatnings delefilter, hvis du er uheldigt at have et defekt delefilter i dine højtaler. Vi har og et udvalg af byg selv delefilter, det give jo naturligvis mulighed for at få et billigere delefilter. Vi har også et kæmpe udvalg af delefilter komponenter hvis du ønsker at bygge dit helt eget delefilter eller optimere dine nuværende delefilter. Vi hjælper gerne med beregninger af dine delefilter.

 

Bas enheder

I denne kategori finder du vores store udvalg af bas enheder, vi rigtig mange forskellige bas enheder og uanset som du skal bygge en jordskælvs bas til der kan gøre dig uvenner med dine naboer eller en ny reol højtaler finder du her bas enheden der egner sig. Vi gør rigtig meget i udskiftnings enheder og kan klare nye basser til dine højtaler hvis de trænger til et nyt liv. Du vil ofte opleve at dine højtaler spiller bedre end de gjorde med de originale bas enheder. Vi har dem i alle størrelser og effekter. 

 

Mellemtone højttaler enheder

 

Vi gør rigtig meget i højtaler og mellemtonen er bestemt en vigtig enhed, mellemtonen spiller typisk i det mest hørbare frekvens område, altså der hvor du høre allerbedst, så det er bestemt en vigtig enhed i god højtaler. Vi har stor erfaring i valg af enheder og opbygning af højtaler. Vi har mellemtone i alle pris klasser og kvaliteter, både til dine nye selvbyg højtaler og erstatnings mellemtoner til de ynglings højtaler. Du kan læse mere om de enkelte enhede ved at klikke ind på denne kategori.

 

Diskanter 

 

Diskanter spiller højtalerens øverste frekvenser og fåes som de andre enheder i mange kvaliteter og priser. Vi har delt vores diskanter op i to underkatagori, dome diskanter og bånd diskanter. Vi har dome diskanter med mange typer af membraner, f.eks pap, stof og metal domer. Vi har i denne kategori lagt en video, hvor du kan se mere om valg af diskant og om de forskellige diskanter. Vi har diskanter både til dine nye byg selv højtaler, men vi har også mange års erfaring af udskiftning af diskanter i færdige højtaler.

 

Mini fuldtone højttaler enheder

 

Her finder du vores udvalg af fuldtone enheder, typisk kun en 2,5 til 4-5 tommer store. De er utrolig nemme at arbejde med og kræver ofte íkke et særligt kompliceret delefilter og nogen gange slet ikke noget. De bliver aldrig en fuldblods fest blæser, men vil du bygge en fil reol højtaler eller computer højtaler kan de være det bedste valg.

Her finder du vores komplette udvalg af højtaler.

PA Enheder

 

I denne kategori finder du alle vores enheder som egner sig til det professionelle liv. De er naturligvis kraftig opbygning, så de han holder til de mange transport og nok det vigtigeste kan de spille højt. De er bygget til at klare store effekter og vi har enheder som egner sig til udskiftning i dine nuværende pa højtaler, men vi har også enheder til at bygge dine nye pa højtaler. Vi har samlet både basser og mellemtoner i denne katagori i alle størrelser.

 

PA Horn

 

Ligesom i en stue højtaler skal der bruges en enhed til at spille de højeste frekvenser, i pa højtaler bruger man næsten altid horn som diskant, da de kan tåle høje effekter og kan levere højt lydtryk. Skulle du være uheldig at springe dit horm har vi som ofteste udskiftings svingspoler på lager de findes også i denne kategori.

 

Er du nybegynder indenfor højtaler selvbyg, eller mangler du et godt har vi lavet forskellige artikler om emmet, blandt andet kan du læse artiklen råd om højtaler selvbyg. De fleste vælger dog først en bas enhed og derefter bygge på med mellemtoner og delefilter, kabinet størrelse og kabinet type. Vi har naturligvis et kæmpe udvalg indenfor højtaler enheder til markeds bedste priser og får du brug for et godt råd er du altid velkommen til at ringe til vores kunde service hvor du altid bliver betjent af faguddannet personale.