SPH - Serien
16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side

SPH-serien fra Monacor

SPH serien er lidt blandet med hensyn til klang, til fældes har de alle i samme gode kvalitet for pengene, og derfor vores mest valgte serie til Hi-fi højtaler selvbyg.

Med hensyn til klang vil du få for pengene virkelig god akustisk gengivelse fra denne series pap membraner, såsom SPH-175, SPH-176, SPH-130 og SPH-115. Derfor er disse brugt i mange af vores byggesæt. De er en fantastisk oplevelse musisk, og er virkelig gode til at få sjælen med fra optagelsen.

Rock, Klassisk, Jazz alt musik hvad der har rigtige instrumenter får god stemme igennem denne serie.

Derfor er disse også et godt valg til en lille studie monitor.


Polypropylene basserne fra denne serie er til dem der vil havde magtfuld dyb bas. SPH-315, SPH-255, SPH-210, SPH-165 og SPH-135/AD har virkelig lav resonans frekvens og Q-værdi. Det gør dem meget imponerende og spændende at høre på.

Lytter du til Pop eller techno, og virkelig er kræsen med lyden er disse vejen frem. De har præcision, dybde og overskud til lidt ekstra hvis der skal være fest eller dine lytte sessioner kræver at hele rummet skal vibrere.

For ekstra detalje og liv i lyden, er vi virkelig stolte af SPH-8M, SPH-6M og SPH-5M. Stadig med den fede bas fra polypropylene membraner, men også god akustisk gengivelse, der gør dem virkelig spændende hvis du har en meget bred musik smag.


Sidst er vores personlige favorit kulfiber basserne SPH-225C, SPH-170C, SPH-165CP, SPH-135C og SPH-100C. Når det drejer sig om bas gengivelse er de mestre, virkelig smuk akustisk præcision og dybde der for selv polypropylene til hæve øjenbrynet.

Disse baser er i high-end højtaler klassen, er med et velkonstrueret kabinet kan livagtigheden og sjælen i musikken få en tåre til at falde. Noget du normalt skal bruge mange flere penge til opleve

De ser smukke ud tillige med, og bevare sit smukke udseende i meget lang tid. Vi har kunder der har købt disse for 20 år siden, og til dato stadig har sin fine glans.

Vi har ikke oplevet en musik stil denne serie ikke kan bringe det bedste ud af.