Coaxial Højttalerenheder
3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Coaxial Højttalerenheder

Coaxial Højttalerenheder fra Monacor

Så er der coaxial enheder tilbage hos Monacor, selvbygger tiden er kommet tilbage hvor de mere komplekse tanker bliver tænkt, og interessante kompromisser bliver taget.

Se vores andre Højttalerenheder her 

Der er nogle helt klare fordele ved at havde et enkelt punkt hvor hele lyden kommer fra, og giver en meget ensartet lydspredning, der gør den bruger venlig i et studie hvor flere mennesker arbejder om et fælles mål ved hjælp af det samme sæt monitors, dette gælder også monitors til scenebrug hvor en musikker i bevægelse har en stabil reference af lyden, og dermed er de virkelig gode til at lave en wedge ud af. Til diskotek og klub brug er de også meget fordelagtige, på grund af deres ensartet lydspredning. Det gør at når man bevæger sig rundt opleves lyden ret ens, og du kan horn lade en hel top med blot et enkelt front ladet horn, og resultatet er både godt lydmæssigt og fedt at se på.

Det man skal forvente dog er at membranen for bassen laver numre med diskanten i det den bruger bassens membran som horn, er at bevægelserne fra membranen forvrænger diskant lydende i stigende grad med lydtrykket.

De bliver ofte sat i samme bås som fuldtoner, men de har kun udseendet til fældes. Der er tale om en horndriver som er monteret bagpå som spiller igennem center og enheden og igennem støv domen, og derfor skal disse enheder bruge et delefilter