Bekent Emærket webshop med højtaler og lyd udstyr

Sound Camp 4 mk3

Ultra kompakt og op til 117dB i lydtryk


Høj effektivt 


Dybbas


AUX indgang

Lagerstatus: På lager 1-2 dages levering

Fra: 9,00 DKK

Til: 2.202,83 DKK

Pris som konfigureret: 0,00 DKK

Gratis fragt ved køb over 800 kr, derunder kun 29 kr i fragt

Hurtig levering levering - 1-2 dages levering !

14 dages fuld returret

Pris Garanti

25 års erfaring og faguddannet rådgivning.

Ring 42 90 50 42 for mere info.

Køb dine højtaler med kort eller EANKøb med kort Betalt med mobile pay på dit næste højtaler køb

Pris som konfigureret: 0,00 DKK

Beskrivelse
Detaljer

Ultra kompakt og op til 117dB i lydtryk

Dette byggesæt er kompakt, har fed bas og naturligvis effektivt som et festivals anlæg skal være.

Som du kan se i billedet nedenfor er kassen kun 66,4cm x 41,4cm x 30cm så laves den i birkefiner er den let at tage med.

Prisen inkludere ikke kabinettet og batteri, det skal købes ved siden af og hvor vi anbefaler lokalt grundet størrelsen og vægten. 

Pladerne der skal skæres ud og som er baseret på 18mm birkefiner:

2stk 30cm x 45cm

2stk 66,4cm x 41,4cm

2stk 66,4 cm x 30cm

Hullet markeret med et B i tegningen nedenfor er til volume kontrollen, sikring, USB, DC stik og AUX stik. I billederne vist er der blot brugt en plade på ca 2mm som er monteret på indersiden, så vælger du at bruge pladen CP-1/SW vil du skulle lave hullet til den i stedet, som er 9,5cm x 7,8cm.

Du kan også bestille en færdig bygget kasse ved at klikke linket her, den skal blot have skåret huller ud til enheder og komponenter.

Ovenfor beskrivelsen er listen af vare og hvor alle de vare der er nødvendige er tilvalgte automatisk, dog kan du vælge dem fra hvis du allerede har den specifikke del.

De aller øverste vare er ikke automatisk valgte, men du kan vælge dem til.

Den øverste i rækken er step-up konverteren som kan lave 24volt ud af 12volt, således kun 1stk 12volts batteri er nødvendigt. 

Uden step-up konverter skal der bruges 2stk 12volts batterier i serie for at lave 24volt til forstærkeren.

Den næste del er en USB koverter der har 2 udgange til lade telefoner med eller forsyne eksempelvis den bluetooth receiver også er på listen.

I billedet nedenfor er forbindelserne aftegnet.

Nedenfor ser du hvordan det kan se ud i virkeligheden

Lig mærke til der er nogle små stykker træ inde under Camp amp 1 extreme,det er så at boardet kommer lidt ud på pladen og giver plads til at volume kontrollen kan gå igennem fronten, samt at der er plads til selve knappen og dine fingre når du skal dreje for at skrue op eller ned. Her er det bedst at ligge nogle plader ind og tage mål til hvor hullet skal være og du kan selv bestemme hvor langt inde volume knappen skal sidde.

Det er ikke nødvendigt at bruge en step-up konverter hvis du bruger 2 ens 12 volts batterier serie, som der vises i videoen nedenfor hvordan kobles.

For at lave bluetooth tilslutning kan du forbinde X7 bluetooth streamer i AUX stikket udenpå højttaleren der holder i ca 4 timer på sit interne batteri. 

Men du kan også undlade at ha AUX tilslutning udefra og forbinde bluetooth streamer WSA-2 internt direkte til Camp amp 1 extreme, nedenfor er der en video om hvordan du får koblet strøm til den fra festivalsanlægget.

Hvis du kigger på diagrammet nedenfor ser du at AUX stikket skal ha 3 modstande loddet fast på hvert sit ben. 

Det er vigtigt at stelforbindelsen ikke går igennem modstandene, men i stedet går direkte til signalets minus på AUX indgangen på forstærkeren som er den sorte ledning i midten.

Årsagen til modstandene er der er for at koble højre og venstre signalet sammen til et mono signal og samtidig eliminere støj i signal vejen.

Spolerne der vises nedenfor er dem fra diagrammet der er koblet i serie med plus til hver bas. De er ikke strengt nødvendige, men virker som basboost igennem at begrænse mellemtonen i basserne. Her er den helt store på 6,8mH den der vil fjerne mest mellemtone og bør absolut kun bruges på 1 af basserne. Men hvor den på 0,68mH vil være et fint sted at starte på den ene bas og se om det giver den ønskede effekt, der er ret stor forskel imellem hvordan det opleves og derfor har vi givet muligheder for at lave det custom.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer669032
eanNej

Højttaler og lydudstyr

Vi elsker tilfredse kunder - Håber du bliver den næste...