Antenne kabel
Der er desværre ingen produkter der matche denne søgning

Antenne kabel

Antenne kabler kommer i forskellige typer – alt afhængigt hvad du skal bruge det til. Generelt er antenne kabler mest brugt til internet, TV, radio m.m. Desuden kendetegnes kablet typisk ved at være skærmet af koaxialkabel med forskellige stiktyper. Den kommer i forskellige tykkelser og kan benyttes til overførsel af digital lyd og analoge billede-signaler.

 

Sådan vælger du det rigtige antenne kabel

Det kan være lidt udfordrende at vælge det rigtige antenne kabel, da det er ikke noget vi skifter ret ofte, hvorfor det kan være udfordrende at vide, hvordan man vælger det bedste. Men selvom det er ikke noget vi tænker meget over i vores dagligdag, så er vi faktisk ret afhængige af antennekabler, idet kablet er med til at sørge for vores adgang til TV, telefon og internet. Mere konkret, så består et antennekabel af flere forskellige lag og omkring er der en afskærmning samt isoleringskappen.  Typisk vil det være sådan, at de antennekabler der har den tykkeste isolering også vil give det bedste signal. Når du er på jagt efter et antennekabel, er det vigtigt at du tager stilling til, hvor langt dit kabel skal være, fordi jo længere kablet er, jo dårligere bliver signalet også. Der findes antenne i forskellige prisklasser, men i dette tilfælde, er det en god idé at investere i lidt dyrere og holdbare antennekabler, som er med til at reducere tab af signal. Derudover skal du tage stilling til, hvorvidt dit kabel skal graves ned i jorden – for det kræver typisk en bedre isolering.

 

Skal vi hjælpe dig?

Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, hvor vi sørger for at du får antennekabel løsning, som matcher dine behov. Er du ikke helt sikker på hvad hvilken type kabel du skal gå efter, så hjælper vi gerne med at afklare dine behov. Har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.