BNC Kabler
Der er desværre ingen produkter der matche denne søgning

Hvad er BNC kabel?

BCN kabel, Bayonet Neill-Concelman, er et kabel med et elektrisk stik som anvendes til høje frekvenssignaler og sender analogt videosignal. Kablet bruges af private, dog er den oftest anvendt i professionelle installation og sammenhænge, som for eksempel videoovervågning og lignede, da et BNC kabel kun overfører billedet, og ingen lyd. Et af kendetegn ved et BNC kabel er at det kommer med en låsemekanisme. Dette betyder at stikket på kablet kan låses fast til for eksempel en skærm, eller et kamera. Dette er med til at sikre, at stikket ikke falder af når det pågældende udstyr bliver brugt. Kablet monteres på koaksialkabel, som findes i forskellige tykkelser og med forskellige impedanser. Alt afhængigt af formået kommer BNC kabler med forskellige stik. Den store fordel ved et BNC kabel er, at den kan opretholde konstant impedans uanset længden af kablet, og giver stabil læsning uanset udsving i strøm.

 

Bredt udvalg af BNC kabler til forskellige formål

Hos BeKent finder du et bredt udvalg af BNC kabler, i forskellige længder og kvaliteter. Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, hvor vi sørger for at du får BNC kabel løsning, som matcher dine behov. Kablerne i denne serie er i en god kvalitet fra Monacor i Tyskland, for at sikre dig det bedste kabel til prisen. For os er det vigtigt, at du finder kabel som skaber den unikke oplevelse for dig.

 

Skal vi hjælpe dig?

Er du på jagt efter BNC kabel og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.