UnderkategorierHDMI Kabel
1 til 20 ud af 31

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 ud af 31

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

HDMI KablerHDMi adapterstikHDMI Bokse

Her finder du vores udvalg i HDMI kabler, i alle priser og kvaliteter.

 

Hvorfor bruger man mange penge på HDMI kabler?

Det er et spørgsmål der ofte er stillet, og som vi siger hvis man godt kan li og vise dem frem, måske kan et dyrt kabel have noget swag effekt. Teknisk er der ingen forskel imellem dem, dog skal man sørge for at det ikke er noget totalt skrammel, og i denne artikel vil vi prøve at klar ligge emnet på den bedste måde vi kan.

HDMI er en standard lavet til digital overførelse af billed og lyd. Det vil sige at det er reelt et data signal, og dermed kan mange af disse kabler også overføre internet eller netværk via HDMI, udover lyd og billed fra din eventuelle DVD eller receiver.

Derfor er HDMI meget lignene USB bare med mange flere ledere (19x). Lederne er placeret så tæt og monteret så fint at det eneste sted i verden der kan montere disse ordentligt er en række fabrikker i Kina, derfor skal det på det kraftigste frarådes at prøve at lave sine egne.

Der hvor du skal vælge kvalitet er omkring hvor meget data du har brug for at overfører. Standard speed dækker op til 720p, og bruger du denne opløsning har du intet ud af et finere kabel. Langt de fleste idag vælger High Speed kablet som dækker 1080p og 4K, samt er klar til endnu større data strømme, og dermed fremtids sikret så godt som muligt. Hertil kan man købe HDMI kabler der er istand til at klare High Speed lyd og billed samt internet eller netværk.

Når signal længden kun er 1,5 meter, vil hvilken som helst kvalitet være tilstrækkelig. Blot skal kablet overholde standarden med at stabilt havde en impedans igennem kablet på 100 ohm. Dette har ikke noget at gøre med modstanden, men hvordan lederne ligger overfor hinanden igennem kablet. Derfor er det også vigtigt at du ikke laver skarpe knæk på kablet, og hvis tilslutningen til fjernsynet gør at kablet får et skarpt knæk imod væggen, anbefaler vi at købe en vinkel adaptor HDMA-100W.

Hvis du skal bruge et stræk på mere end 10 meter, anbefaler vi at bruge lidt bedre ledere i kablet som vores HDMC-1000M/SW.

Alle vores kabler har stik med forgyldte kontakter, de sørger for at stikket har mindre chance for et lag korrision, og dermed potentielt dårligt signal.

Et dårligt kabel vil typisk give udtryk i at du har små nervøse prikker på dit TV i et område, eller uden årsag HDCP error som skyldes den indlagte copy right funktion i HDMI standarden.

Alle vores kabler er High Speed HDMI kabler med internet/netværk forbindelse, og dermed lever op til de strengeste krav på markedet, og du har intet tab der stjæler oplevelsen væk fra dig.