HDMI Bokse
1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Hvad er en HDMI omskifter?

En HDMI omskifter eller HDMI switch er god at bruge i tilfælde, hvor du har flere enheder end der er inputs i din skærm. Det kan for eksempel være at du ønsker at tilslutte din PlayStation, sit Apple TV og to andre mediecentre, men din skærm har kun en HDMI indgang. I disse situationer er det godt at have en HDMI omskifter, som gør det muligt for dig at tilkoble de 4 enheder til en 4-port HDMI omskifter og derfra kobler HDMI omskifter til skærmen.

Det er nemt og brugervenligt, fordi når du gerne vil anvende de forskellige enheder, vælger du hvilken enhed du ønsker på omskifteren, og så vil billedet komme på skærmen. Derudover findes der også automatiske HDMI omskiftere, hvilket betyder at den opdager hvilken enhed du har haft tændt sidst, og derfor automatisk sender

signalet fra netop den enhed, videre til skærmen. Størstedelen af omskiftere kommer med en fjernbetjening, og/eller knapper på switchen, som gør det muligt at skifte manuelt.

 

Hvad er en HDMI splitter

Modsat HDMI omskifter, hvis du ønsker at vise det samme billede på samme tid på flere skærme, så er det tilfældet hvor du skal bruge en HDMI splitter. Som regel har en HDMI splitter én indgang og op til flere udgange. Som regel kan du finde splittere med alt fra 2 til 8 udgange. For eksempel, lad os sige at du ønsker at have det samme billede fra din computer op på 6 skærme. Her skal du koble et HDMI kabel mellem computer og splitter. Fra splitteren kobler du et kabel til hver af de 6 skærme, et kabel til hver skærm. Derved sendes signalet ud af computerens HDMI udgang ind i splitteren, og derfra videre til de 6 skærme. HDMI splitter ses oftest benyttet i virksomheder, sportshaller, men de bruges også i private hjem.

 

Kvalitets HDMI bokse hos BeKent

Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, hvor vi sørger for at du får HDMI bokse løsning, som matcher dine behov. Alt sammen til skarpe priser, med hurtig levering og garanti for god kvalitet. Er du ikke helt sikker på om du skal vælge HDMI omskifter eller HDMI splitter, så hjælper vi gerne med at afklare dine behov. For os er det vigtigt, at du finder kabel som skaber den unikke oplevelse for dig.

Skal vi hjælpe dig?

Er du på jagt efter HDMI omskifter eller splitter, og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.