VGA kabler
Der er desværre ingen produkter der matche denne søgning

Hvad er VGA kabel?

Et VGA kabel, Video Graphics Array, giver dig mulighed for at tilslutte din PC til en anden enhed ved at benytte VGA port. Formålet med VGA kabel er blandt andet at tilslutte din PC til en projektor, duplikere PC skærm op på dit TV eller tilslutte en ekstra skærm til din PC. Det er væsentligt at pointere, at VGA kabel ikke understøtter lyd. Derfor ønsker du at afspille musik eller videoer med fra din PC over til dit TV, er det nødvendigt at tilslutte et ekstra lydkabel.  

 

VGA – billedkvalitet og stiktype

VGA kabel kendetegnes også ved sit stik, som har 15 ben og kaldes også et D-stik efter sin form. Derudover svarer VGA kabel signalkvaliteten til kvalitet af et scart kabel, hvor signalet bliver overført i RGB analog, der giver et udmærket farverigt og skarpt billede. Ønsker man at gengive et skarpt billede på kort afstand, også i tilfælde af høje opløsninger, så er VGA kabel et fint valg. Derimod er der tale om afstande på 10-20 meter, kan dette begrænse signalet alt afhængigt af kablets kvalitet og opløsninger, hvilket kan være med til at danne skygger på billedet.Bredt udvalg af VGA kabler

Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, hvor vi sørger for at du får VGA kabel løsning, som matcher dine behov. Alt sammen til skarpe priser, med hurtig levering og garanti for god kvalitet. Er du ikke helt sikker på hvad hvilken type kabel du skal gå efter, så hjælper vi gerne med at afklare dine behov. For os er det vigtigt, at du finder kabel som skaber den unikke oplevelse for dig.

Er du på jagt efter VGA kabel og har spørgsmål til dit valg af mikrofon, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.