dB Måler
1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

DB måler

Hos bekent.dk forhandler vi forskellige DB målere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du søger hjælp angående, hvilken DB måler, du skal købe. Vi står til rådighed!

Hvad er en DB måler?

En decibelmåler anvender man til at måle lydniveau. En DB måler vil have mikrofon og display. Mange DB målere kører på batteri. De bruges som regel til at undersøge, om der er lydforurening. Lydniveau måles i dB. DB måleren er fastsat efter internationale IEC-standarder. Det kan være A-vægtning, B-vægtning og C-vægtning. Når lyd måles med A-filter, vil man bruge dB(A). Det er det lydniveau, man oftest bruger.

Med en dB måler bliver I i stand til at måle lyden, og hvor høj den egentlig er. Måske har du stødt på dB før, når man taler om lyd på vaskemaskiner eller køleskabe. En dB er genial til at måle lydniveauet og blive klogere på, hvor høj lyden egentlig er. Hvis du oplever støj, der er højere end 80 dB, skal din arbejdsgiver eksempelvis give dig høreværn. En dB måler har derfor mange fordele og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan være, du skal måle lyden på arbejde, i dit hjem eller et andet sted. Det gør du nemt ved hjælp af en dB måler.

Du finder et bredt udvalg hos bekent.dk. Vi har mange års erfaring med lyd, så kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål. Vi er vaskeægte nørder på området og hjælper dig gerne til at finde den rigtige dB måler for dig. Det kan nogle gange være op til, hvad dB måleren skal bruges til, der vil afgøre, hvilken en du skal vælge. Vi har et bredt udvalg, så du nemt kan finde noget, der passer til dig.