Jack højtaler Kabel
Der er desværre ingen produkter der matche denne søgning

Jackstik højttalerkabel

Et jackstik højttalerkabel er et stik, som kan forbinde to eller flere højttalere. Uanset om du er professionel eller ej, kan et jackstik højttalerkabel være relevant for dig. Hvis du eksempelvis har to højttalere stående på hver sin side af dit fjernsyn, vil du givetvis gerne kunne forene lyden. Her vil et jackstik højttalerkabel være perfekt.

Gode kabler - god lyd

Et jackstik højttalerkabel fås i forskellige længder. Hvilket kabel du har brug for, afhænger af afstanden mellem dine højttalere. Når du skal tilslutte dine højttalere, er det vigtigt, at kablerne er fleksible og smidige. Det er den bedste måde, hvorpå du kan sikre, at de holder længe og ikke hurtigt begynder at bære præg af slid. 

 

Slid på dine kabler betyder dårligere lyd, og derfor fører vi kun de bedste kabler, der kan tåle at blive brugt hyppigt. Vores udvalg af længder spænder vidt, og du har mulighed for at erhverve dig et højttalerkabel på alt fra 1,5 meter til helt op til 15 meter.

Jackstik til smartphone?

Måske forbinder du primært ordet jackstik med de små kabler, som forbinder højttalere til smartphones. Jackstik fås i mange varianter og afskygninger, men den oprindelige term stammer fra de stik, som bliver brugt til at formidle lyd mellem stationære og store lydanlæg. Jackstik til smartphones og lignende bliver kaldt for minijackstik, da de er mindre end de jackstik, som bliver anvendt til lydanlæg.