KatagorierPhono kabel
1 til 16 ud af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 16 ud af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Phonokabel

Et phonokabel bliver også kaldt for et RCA-kabel eller en RCA-forbinder. Hvis du er i tvivl om, hvad et phonokabels funktion er, er det først og fremmest at bære et lyd- eller videosignal. Helt generelt om phonokabler kan man sige, at de som hovedregel altid har to eller tre forskellige farver. Her ser man oftest rød, gul og hvid.

 

De hvide og røde stik formidler stereolyd, og det gule stik forbinder videosignal. Hvis du skal installere og sætte et lydsystem op derhjemme, er der gode chancer for, at du har haft brug for phonokabler. Her er det højst sandsynligt til at forbinde lydkilder, forstærkere eller højttalere.

3 ting, som du skal tjekke på phonokabler

Helt konkret bruger du et RCA-stik til at forbinde lydsignaler - for eksempel fra en DVD-afspiller til et fjernsyn. Her tilslutter du ofte kablerne i siden af fjernsynet eller bagpå, men i nogle tilfælde finder du tilslutningen på forsiden af fjernsynet.

 

Når du skal købe phonokabler, er der nogle ting, som du skal holde for øje:

-       Guldbelagt stik? Det lyder måske fornemt og dyrt, men tag ikke fejl. Et phonokabel med guldbelagte kontakter gør ikke prisen slem, men det kan derimod forbedre lydkvaliteten og kontakten mellem stik og indgang. Det er derfor en fordel at gå efter guldbelagte phonokabler.

 

-       Skærmede kabler? Når et kabel er skærmet, betyder det, at det er isoleret ekstra godt. Man må antage, at udtrykket ‘skærmet’ kommer fra at skærme for støj, da det netop er isoleringens funktion. En god isolering i selve kablet mindsker den elektroniske, summende lyd, som du får fra kablet, og det giver mere plads til en ren og skarp lyd fra dine anlæg. 

 

Varianter af lydkablet

  • Det er også muligt at erhverve sig en forbindelse mellem et minijackstik til et phonokabel. Dette ønsker du sædvanligvis, hvis du vil forbinde lyden fra en smartphone til et stationært lydanlæg. Her sættes minijackstikket i din smartphone, som du også gør, når du sætter hovedtelefoner deri. Phonokablerne sætter du i anlægget.

 

  • En anden type phonoforbindelse er via et såkaldt Y-phonokabel. Denne fungerer som en splitter, som ‘splitter’ forbindelsen mellem to forskellige enheder. Her er der som regel tale om at forbinde en forstærker og en subwoofer.

 

  • En tredje type af phonokabler er forlængere. Her forlænger du phonokablets forbindelse via et kabel, som i den ene ende har de klassiske phonokontakter og i den anden ende hun-indgange.

Phono Kabel og signal kabel i alle kvaliteter og priser.

Vi har markeds største udvalg af phonokabler. det er afgørende for at opnå en god lyd at have signal kabler i en god kvalitet. Vi har forskellige serie af kabler så vi har til ethvert ønske og behov. I hver serie finder du forskellige længder. De er alle i en super kvalitet i forhold til prisen. Du kan klikke videre og læse mere om de forskellige serier.

 

High-End serien

High-end phonokabel

 

Her finder du vores bedste phono kabel i længderne 1,5, 3 og 5 meter. Det er bygget op af de bedste kabler som er godt skærmet, high definitioncable, der sikre dig at alle detaljer i lyd bliver overført uden tab og støj. Det er monteret med de bedste Phono RCA han stik som er med metal hus for bedste skærm og guldbelagt stik.

De fåes i to versioner 75 ohm og 50 ohm

 

Gold serie

Phonokabel gold

I denne serie finder du phonokabler i en rigtig god kvalitet og vi vil bestemt anbefale dig at steppe op i denne kategori fremfor de almindelig røde/sorte phonokabel, kablerne er bedre og stikkene giver dig en meget bedre forbindelse, de er ikke ret meget dyre, men kvaliteten er bestem bedre. De fåes i længderne 0,5 , 1,2, 3 og 6 meter sådu har mulighed for at få en længde der passer til dit behov.

 

Shield serien

phonokabel seild serie

Her finder du vores kabler med en ekstra god skærm, denne serie er faktisk udviklet med henblik på bilstereo, da i bilstereo er der ekstra krav til skærmen på kablet, pga den megen støj der findes i biler. i sært generator støj kan give problemer i bilen, hvis dit signal ikker er godt. (der er mange andre faktor i en bilstereo der er afgørende for at undgå generator støj). Disse kabler er også udstyret med en remote ledning. De fåes i længderne 80 cm, 1,5 og 5 meter samt nogle y-adapter.

 

Blue serie

phonokabel blue serie

Udover disse kabler er flotte er de faktisk også i en rigtig god kvalitet med guldbelagt phonostik og en god skærm. Bestemt et phonokabel du skal overveje hvis du ønsker et godt kabel uden at skulle omlægge dit huslån. Du finder disse kabler i forskellige længde og der er også y adapter i kategorien

 

TV serien

phonokabel tv serie

Ja navnet kunne jo misforståes, men det er ikke matador vi snakker om her, men vores kabler i standard serien. Kablerne er ikke high-end kabler men dog i en god kvalitet hvis du sammenligner med tilsvarende kabler, vi har valgt at føre kabler i denne serie fra vores tyske leverandør Monacor for at sikre dig den bedste kvalitet til prisen.

 

Y kabler

 

y kabel

Ja denne kategori giver næsten sig selv, her har vi samlet vores y kabler, de anvendes i stor stil i bilsteoe og til subwoofer i stuen. Du finder y kabler i forskellige kvaliteter og priser i denne gruppe.

 

Phono adapter

Phono adapter

Her har vi samlet vores sortiment af forskellige adapter, der nogle phono forlænger kabler og der er nogle der går fra mini jack over i phono stik. Så skal du have et kabel fra ipaden over i stereo anlægget finder du kablet her,.

 

AV-kabel

av kabel

I denne kategori har vi vores av-kabler, altså til at overføre dine analoge lyd og billede signaler, kablet kaldes også component kabel. I denne kategori finder du vores standard udgaver.