Speakon Højttalerkabler
1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Speakon højttalerkabel

Med et Speakon højttalerkabel er du sikret et fleksibelt højttalerkabel af højeste kvalitet, der er i stand til at overføre signalet problemfrit. Speakon kabler nyder ikke den store succes udelukkende grundet den høje kvalitet, men dels også grundet et fleksibelt design, der altid sikrer en hurtig og nem sammenkobling uden kortslutninger. 

Forbind din forstærker med din højtaler

Med et Speakon højttalerkabel får du et pålideligt kabel, der problemfrit overfører signalet fra din forstærker til din højttaler. Et pålideligt kabel er essentielt, hvis du er afhængig af din højttaler, og du ynder at have den forbundet med en forstærker.

 

De integrerede metalforbindelser i Speakon højttalerkabler sikrer, at kablet problemfrit kan overføre signalet uden tab, og det er helt essentielt i forhold til den ideelle lydoplevelse, som vi jo alle ønsker. Især når du har investeret dyrt i højttalere og/eller forstærkere.

 

Et kabel kan gøre en enorm forskel - det har adskillige tests påvist. Højttalerkabler med tab på signaloverførslen vil automatisk give en forringet lydoplevelse, og derfor anbefaler vi kvalitet frem for kvantitet, når vi taler om højttalerkabler.

Ideelt til farten

Et Speakon højttalerkabel er også ideelt til at have med på farten takket være det fleksible design, der sikrer en hurtig, nem og kortslutningsfri sammenkobling. Højttalerkabler fra Speakon benyttes ofte i forbindelse med sceneopsætninger, og netop derfor er det ekstra vigtigt, at kablet besidder de ovenstående kvaliteter i forhold til, at det skal kunne holde til lidt af hvert. Og det kan kablerne fra Speakon.

 

Om du skal benytte det på farten eller ej, er dog irrelevant, når du tager dets design og høje kvalitet i betragtning. Du kan uden problemer benytte det på farten, men det giver dig også en ideel lydoplevelse hjemme i stuen. Du får her et kabel fra øverste hylde, som du lynhurtigt kan trække rundt, svinge og binde.

Find den længde, der passer til dit behov

Vores udvalg inden for Speakon højttalerkabler varierer i forhold til kabellængder, da der er forskellige præferencer og behov, og der vil naturligvis være forskel i forhold til kablets formål, og hvad det skal benyttes til. En lydmand, der sætter scener op, skal eksempelvis bruge et kabel, der har noget mere længde end en privatperson, der blot ønsker at få højttaler og forstærker forbundet i en fart.

 

Derfor vil du inden for vores udvalg af Speakon højttalerkabler kunne finde varierende længder af højttalerkabler, så du kan finde lige præcis den længde, der matcher dit behov. Om din forstærker og højttaler er placeret 5 eller 15 meter fra hinanden, er irrelevant. Både i forhold til om der findes et Speakon kabel, der matcher de to længder, for det gør der, men også i forhold til tab af signalet, for den høje kvalitet og smarte teknologi garanterer nul tab.

 

Dermed er du med et Speakon højttalerkabel sikret den ideelle lydoplevelse - hvad enten din forstærker og højttaler er placeret 5 eller 15 meter fra hinanden.