Speakon til Jack 6,3mm
3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Speakon kabel til jack

Med et Speakon kabel til jack har du mulighed for at koble lyden fra dine højttalere til en forstærker. Det patenterede Speakon kabel er blevet populært på grund af sit fleksible design, som tillader en god forbindelse. Speakon kabel til jack vil sige, at du har et Speakon kabel, som du sætter i en højttaler med en Speakon indgang. Jackstikket er 6.3 mm og sættes i din forstærker.

Stærkt og fleksibelt kabel

Speakon kabel til jack sikrer en god og stærk forbindelse for optimal lyd. Vær opmærksom på, at denne type kabel kommer i forskellige længder, så du kan koble din forstærker og højttaler sammen, uanset hvor langt eller tæt de står placeret i forhold til hinanden.

 

Speakon kabel til jack kan være mest relevant for professionelle musikere, men kan også bruges til at koble lydudstyr til hinanden i privaten, hvad enten det så er i stuen eller på drengeværelset. Det, der adskiller denne type kabel fra andre, er dens meget stærke kvalitet kombineret med en utrolig fleksibilitet.

 

Producenten bag det kvalitetsstyrede kabel er tyske Neutrik. Neutrik har formået at designe et smidigt kabel, som hurtigt kan trækkes rundt, svinges og bindes. Kablerne følger den internationale standardisering, der går under navnet ISO.