XLR Højtaler kabler
Der er desværre ingen produkter der matche denne søgning

XLR-højttalerkabel

Når vi taler om XLR-kabler, skelner vi mellem dem, der er beregnet til mikrofoner, og dem, der er beregnet til højttalere. Et XLR-højttalerkabel er et udtryk for et kabel, der er forsynet med stik, der matcher højttalerens. Et XLR-højttalerkabel benyttes altså til at forbinde en højttaler med en forstærker.

Forbind din højttaler med din forstærker

I forhold til det professionelle udstyr er det vigtigt, at du ikke mikser et XLR-kabel, der er beregnet til mikrofoner, med et, der er beregnet til højttalere. Det kan i værste fald kortslutte systemet. Skal du have forbundet en højttaler med en forstærker, er det altså et højttalerkabel, som du har brug for.

 

Kablerne er naturligvis dimensioneret forskelligt, alt efter om de er til højttalere eller mikrofoner. Netop derfor er det så essentielt, at du orienterer dig fuldt ud, om det er det ene eller det andet kabel, som du har brug for til dit set-up.

 

XLR-højttalerkabler består af ledninger, der er meget tykke, da de skal være i stand til at håndtere elektriske strømme, der kan være høje. Helt basalt vil det dog altid variere, hvilket stik der sidder i de forskellige forstærkere, højttalere, monitorer med videre, som findes på markedet.