Jackstik
11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Jackstik de 2 størrelser

Typisk har vi 2 størrelser omkring os, 6,3mm standard jack og 3,5mm mini jack. 6,3mm er brugt typisk til musik instrumenter og store hovedtelefoner, hvor 3,5mm jacks er typisk brugt transportable medier og computere.

 

Hvordan vælger man et Jackstik

Det giver en tendens til tænke at 6,3mm er bedre end 3,5mm. Det er nok også tilfældet, men det er så marginalt alt vi vil gå så vidt at sige at det ikke betyder noget. Til nogen ældre PA højtaler har man valgt at bruge Jack stik, og her er det ikke at anbefale at gøre dette med et 3,5mm mini jack, i det spændingen fra PA forstærker kan være så høj, at en risiko for en kortslutning er lidt for nær. Det skal nemlig siges at den virkelige grund til at vælge 6,3mm jack er at de er mere robuste, et 3,5mm mini jack er kendt for at bøje hvis det får lidt mishandling.

 

Derfor kan du fint bruge 3,5mm mini jack til selv fine hi-fi systemer, i stedet for 6,3mm. Her skal det siges at kan du vælge en anden type forbindelse, bør det overvejes. Som eksempel på en bedre audio forbindelse er der phonokablet (RCA), som typisk er separeret og afskærmet imellem højre og venstre kanal, og i det hele taget flere modeller er blevet lavet med mere omhu.

 

Hvis du kigger på selve stikket, kan du se nogle plastik ringe. Disse er isolatorer imellem de forskellige forbindelses flader. Derfor har du 1 ring, drejer det sig om et mono stik, og ved 2 ringe er det stereo.

 

Vælg et Jackstik med Robusthed

Robusthed er hvad du vælger dit jackstik på, samt er det anbefalet at vælge et jackstik med god kabel aflastning.

 

Vores NP2X og NP3X jackstik fra Neutrik, er de mest omtalte og anbefalet jackstik. Huset er udført i Nikkel og derfor meget stift og solidt, hertil er kabel aflastningen kendt for at være den bedste, og den hjælper også til holde huset tæt.

 

Montering af Jackstik 

Vi anbefaler at bruge flusmiddel til dine lodninger, det giver en renere, hurtigere og mindre lodning. Her renser man først forbindelsen med alkohol, hvorefter et lille lag flusmiddel bliver lagt inden lodningen finder sted. Flusmidlet beskytter ekstra imod oxidering, der kan lede til klumpede lodninger, sågar koldlodninger. Hertil ender man tit ud med at bruge for meget varme, og potentielt kan skade stikket, så god og tålmodig forberedelse betaler sig. Vi har også færdig lavet Jackstik kabler 

 

Jackstik i høj kvalitet 

Vi har et kæmpe udvalg af Jackstik, vi fører kun de bedste stik på markedet, hos os finder du ikke mystiske kopi stik der ikke holder, vores jackstik kommer fra Tyske leverandøre såsom , Neutrik, Img stageline og Monacor. For os er det vigtig at du får den bedste kvalitet til prisen, det kan vi sikre med disse kvalitets stik.

 

Der findes utrolig mange jackstik, så får du brug for et godt råd er vi klar på chatten, mailen eller telefonen.