Speakon stik
2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Speakonstik - stikket der holder !

Her fnder du vores udvalg i speakonstik, alle er fra den kendte leverandør neutrik, som er kendt for at levere de bedste stik på markedet. Speakonstik anvendes til at forbinde højtaller i proffesionelle sammenhæng. De udmærker sig ved at være kraftige og robuste. De har ingen løse ben, men bliver drejet sammen, hvor konnektor glider sammen, der sikre en sikker og solid forbindelse i meget lang tid.

 

Speakonstik kontra XLR stik 

Speakonstikket er en forholdsvis nye stik type, som afløser XLR stikket som højttalerstik, den største fordel er at speakonstikket har glide  konnecktore der sikre du ikke får løse stik ben som man ofte oplever ved XLR stikket når det benyttes som højttaler stik. 

 

Neutrik det førende tyske mærke indenfor speakonstik

Neutrik er et Tysk anerkendt stik og kabel leverandør, som har produceret kvalitet i mere end 35 år og er naturligvis ISO 9001 certificeret, så derfor, vil du have det bedste af det bedste er Neutrik sagen, vi er naturligvis meget glade for at kunne tilbyde dig disse stik til markedes bedste og billigeste priser, altid leveret fra dag til dag!