Bluetooth streaming
1 til 21 ud af 29

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 21 ud af 29

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Bluetooth streaming

Bluetooth streaming - Fleksibel lyd af høj kvalitet

Elsker du også at nyde god lyd, men kunne godt tænke dig en smule mere fleksibilitet? Det kan være, at du ville ønske at du kan tage lyden med dig rundt, eller at du bare synes dit nuværende setup kræver for mange ledninger. Uanset hvad, så er der ikke nogen tvivl om, at bluetooth streaming kan være en oplagt løsning for dig. Du kender sikkert allerede overordnet set til Bluetooth, som gør det muligt at forbinde enheder uden ledninger. Det kan f.eks. være når du skal købe mobilen til bilen, controlleren til din playstation eller når din enhed skal forbindes til en højtaler. Så kan du nemlig gøre det helt uden ledninger, men blot gennem enhedens og højtalerens bluetooth.

 

Uanset om du allerede har et eksisterende højtaler-setup eller er i gang med et helt nyt højtalerprojekt, så har vi gode muligheder for dig her i vores udvalg af bluetooth produkter, som kan være helt perfekt for dig. Her er der bl.a. Bluetooth receivers, Bluetooth forstærkers, Bluetooth højtalere, såvel som bluetooths streaming boards og wi-fi. Læs videre, hvis du gerne vil lære mere om forskellen på disse og finde frem til hvilken type produkt der er perfekt for dig til streaming.

Bluetooth Receiver

En bluetooth receiver giver dig muligheden for at streame musik og andet lyd direkte fra din PC, tabet eller mobil til dit anlæg eller aktive højtalere, som ikke har en indbygget bluetooth funktion. Derudover kan sådan en receiver også uden problemer sende lyden til et par hovedtelefoner, hvis du vælger den rigtige model. Det vil bl.a. være en bluetooth receiver som WSA-2 bluetooth streamer.

 

Bluetooth gør det altså med andre ord utroligt nemt, at forbinde enhed til højtalere, så du på en nem og fleksibel kan nyde musik af den højeste kvalitet, da bluetooth ikke har en skadelig effekt på lyden.

Bluetooth Forstærker

Derudover kan du også vælge, at købe en trådløs forstærker til multirumslud med Airplay, Bluetooth og Linkplay. En forstærker gør det muligt, at skrue op for både volumen samt også kvaliteten af lyd, og derfor det perfekte redskab til ethvert højtaler-setup. 

 

Vi har også et meget bredt udvalg af Bluetooth forstærkere, som også evt. kunne være noget for dig, hvis du gerne vil kunne streame direkte fra computeren, mobilen eller tabletten når du skal spille musik. Der er mange gode fordele ved at benytte sig af en bluetooth forstærker. Sådan et forstærker er en enhed, som forstærker signalet der går mellem f.eks. din mobiltelefon og dine højtalere.

 

Det bedste ved en bluteooth forstærker er dog, at man super nemt kan koble den op sammen med alt fra mobil til stationær computer. En ulempe ved Buetooth forstærkeren er dog, at du skal bruge yderligere højtalere for rent faktisk at spille musik. Der vil ikke være højtalere på forstærkeren, så den vil mere fungere som et samlingspunkt for all de højtalere du har.

Kæmpe guide: Hvad er Bluetooth ? - læs om versioner mm

FAQ: Bluetooth Streaming

Hvad er Bluetooth streaming?

Bluetooth streaming gør det muligt at forbinde enheder uden ledninger, så du kan streame musik og lyd direkte fra din PC, tablet eller mobil til dit anlæg eller højtalere.


Hvorfor vælge Bluetooth streaming?

Bluetooth streaming giver dig en øget fleksibilitet, da du nemt kan forbinde enheder uden ledninger. Det har også ingen skadelig effekt på lyden.


Hvad er en Bluetooth receiver?

En Bluetooth receiver gør det muligt at streame musik og lyd direkte fra din enhed til dit anlæg eller aktive højtalere, der ikke har indbygget Bluetooth.


Hvad er en Bluetooth forstærker?

En Bluetooth forstærker er en enhed, der forstærker signalet mellem din enhed og højtalere. Det gør det muligt at øge både volumen og lydkvaliteten.


Hvilke fordele er der ved at bruge en Bluetooth forstærker?

I wn Bluetooth forstærker har du det hele samlet altså både forstærker og bluetooth receiver.


Skal jeg have yderligere højtalere for at bruge en Bluetooth forstærker?

Ja, en Bluetooth forstærker gør at dine passive højttalere fungerer.

Kan jeg streamer på andre måder end med Bluetooth? 

Ja, du kan se vores komplette udvalg inden for Stream musik her