Bluetooth Receiver
11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Bluetooth Receiver

Spil musik trådløst med en bluetooth receiver

Hvis dit nuværende lydsystem ikke er trådløst, så har du sikkert stået mange gange i den situation, at du ville ønske, at du kunne spille nyt musik uden at skulle rejse dig og gå hen til forstærkeren. Derudover har du måske også haft en lille drøm om nemt at kunne spille musik fra alle de populære streamingtjenester, som f.eks. spotify og airplay. Hvis du kan nikke genkendende til alt dette, så er det muligvis en bluetooth receiver du står og mangler.

Hvad kan en bluetooth reciever?

En bluetooth receiver benytter sig af, som det fremgår i navnet, bluetooth. Bluetooth er en teknologi, som rent faktisk er opfundet af en dansker, der er trådløs og kan snakke sammen med andre enheder. Navnet bluetooth kommer fra vores alle sammens gamle vikingekonge Harald Blåtand, som var kendt for at være god til at få forskellige parter til at samarbejde. Dermed oversættelsen af Blåtand.

 

Med en bluetooth receiver kan du forstærke det elektriske signal af hvilket som helst lydsystem, så du kan gøre dit lydsystem trådløst. På den måde kan du nemt og hurtigt streame musik fra computer, tablet eller mobil. Derudover kan du gøre det gennem dine yndlingsapps, som har alt den musik du ville ønske du kan skifte imellem. 

 

En bluetooth receiver er altså en enhed, som du nemt kan tilføje til dit nuværende system, og dermed på kort tid gør dit lydsystem trådløst. Der er ikke nogen tvivl om, at det er en genial måde at få alt glæden af et trådløst lydsystem, uden at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten af den lyd du lytter til. Du tilføjer bare bluetooth receiveren til system og så kan du nyde trådløs musik.

 

Vil du gerne have trådløs musik i et multirums univers, så er en wi-fi receiver højst sandsynligt et bedre valg for dig.

Bluetooth reciver med indbygget linkplay

Hvis du ønsker en god og prisvenlig bluetooth receiver som også har indbygget linkplay kan du overveje arylic S10 som kan bruges til multirumslyd