KatagorierIndbygnings højttaler
1 til 20 ud af 54

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 20 ud af 54

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

De bedste indbygnings højttaler 

I denne katagori finder du vores indbygningshøjttaler der lavet til indbygning, de bruges ofte i venteværelser, butikker eller lignende. Men vi har dem i alle kvaliteter og de kan bestemt også bruges til diskret lyd i hjemmet, vores indbygningshøjttaler kan f.eks bruges i køkkent, soveværelset eller til mere opfindsommme løsningerne, såsom i skabe og skillevægge, din fantasi sætte grænsen.

Vi har delt vores indbygnings højttaler op i følgende kategorier:

 • Væg indbygningshøjttaler
 • Lofts indbygningshøjttaler 
 • Bluetooth indbygningshøjttaler
 • Subwoofer til indbygning
 • Udendørs indbygningshøjttaler

 Loft Indbygnings højttaler 

Indbygningshøjttaler til indbygning i loftet er naturligvis den meste brugte løsning når der ønskes en god lyd med et diskret look. De er nemme at montere, de kræver kun at du saver et hul og trække et højttalerkabel over til din forstærker. 

Forstærker til indbygnings højttaler 

Forstærker til dine indbygningshøjttaler kan du med fordel bruge vores indbygnings forstærker med bluetooth, SA-160BT som har en overraskende god lyd og masser af kræfter til at styre dine højttaler.

Se vores udvalg af bluetooth forstærker

 

Væg indbygnings højttaler

Væg indbygningshøjttaler bruges ofte til Tv'et og i hjemmebiograf løsningerne hvor der findes både center, front og bag højttaler som diskret kan indbygges i væggen. Ikke noget med at have store højttaler hængende ved siden af tv'et. Har du en hvid væg vil indbygningshøjttalerne nærmest være usynlige, da i er hvide og falder i et med væggen. De er ligeledes nemme at montere da de også kun kræver at du saver et hul i væggen og trækker en højttalerledning over til din forstærker. Du kan naturligvis blot trække højttalerledningen inden i væggen, da er jo isært en god løsning hvis du er ved at bygge om eller til nybyggeri. Mange vælger også at lave en skjult ekstra væg til kabler når den nye hjemmebiograf skal installeres og der kan du med fordel installere indbygningshøjttaler. 

God lyd skal ikke kun høres men også mærkes, og har du det ønske, men ikke lyst til at have en subwoofer stående er en indbygningssubwoofer løsning, en diskret men helt igennem velspillende og ikke mindste en der kan ryste rundt på nakke hårende.

 

Med Bluetooth får vi helt nye muligheder med indbygningshøjttaler, der skal ikke trækkes nogen ledning, da forstærker og bluetooth modtager er indbygget i højttalerne, så ikke kun det giver en meget nemmere montering, det giver også en kæmpe bevægelse frihed, du tilslutter blot din mobil eller tablet, ja engang den er blevet parret og den husker dit device fremover, så du skal blot afspiller din musik eller du vil musik høre et podcast til madlavningen direkte fra dine indbygningshøjttaler i køkkenet.    

 

Måske vil du heller have musik på terrassen uden at skulle slæbe anlæg og højttaler derud  for 5 minutter i solen. Så er løsningen indbygningshøjlttaler på terrassen, men de kræver at kunne tåle påvirkninger fra vind og vejr. Derfor har vi fundet de bedste frem til formålet. Det er klart at de skal kunne tåle vejrets påvirkningerne har en pris, prisen du betaler er typisk i fom at der er kælet lidt mindre for lyden og dens detaljer, men du sidder typisk eller ikke og lytter til musikkens detaljer som når du sidder i stuen og lytter til dine high-end højttaler, og udendørs spilller man også typisk lavere og du vil opleve at lyden trods de svære ods er rigtig god - ja overraskene god.