Indbygningshøjttaler
Højttalere som del af din indretning

Elsker du musik og god lyd, men vil helst være fri for at højttalere skal fylde for meget, så er indbygningshøjtalere løsningen for dig. Hos BeKent har vi indbygningshøjtalere i alle kvaliteter, som kan bruges til diskret lyd i hjemmet. Vores indbygningshøjtalere kan f.eks. bruges i køkkenet, soveværelset eller til mere opfindsomme løsninger, såsom i skabe og skillevægge - din fantasi sætter grænsen. Ønsker du en diskret installation uden at der gås på kompromis med lydkvaliteten tilbyder vi dig forskellige løsninger.

Læs mere om musik streaming. 

1 til 21 ud af 58

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 21 ud af 58

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Indbygningshøjttaler til væggen

Når der er tale om væg indbygningshøjtalere bruges de ofte til TV’er og hjemmebiograf løsninger, hvor der findes både center, front og baghøjttalere, som nemt og diskret kan indbygges i vægge. Det er et godt alternativ for at gøre dine højtalere nærmest usynlige, da de falder i en væg og ikke forstyrrer den visuelle ro i rummet samt ikke går på kompromis med din boligindretning. Denne løsning kunne være optimal, hvis du allerede er i gang med at renovere eller bygge om, idet der skal saves et hul i væggen og trækkes en højtalerledning til din forstærker. God lyd skal ikke kun høres men også mærkes, og har du det ønske, men ikke lyst til at have en subwoofer stående er en indbygningssubwoofer løsningen. Den er nemlig diskret og helt igennem velspillende og ikke mindst kan den ryste rundt på nakke hårende.

Loft indbygningshøjttaler 

Når det kommer til indbygningshøjtalere til loftet, så vælger de fleste at installere det i køkkenet, badeværelset eller i entreen. I denne forbindelse forventer man nemlig ikke den samme lydkvalitet som for eksempel i stuen, og dette har noget at gøre med, at stereo perspektivet forsvinder når højtalerne placeres i loftet. Det er mere en baggrundsmusik til hygge. Den klare fordel ved indbygningshøjttalere til loftet er, at de matcher nutidens loftsbelysning og kan fås i mange forskellige modeller. Dette betyder, at der ikke opstår skygger og der skabes en ren og visuel ro i rummet.

Indbygningshøjttalere – forstærker og subwoofer

Ønsker du at supplere dine indbygningshøjttalere med forstærkere kan du med fordel vælge forstærker med bluetooth SA-160BT, som har en overraskende god lyd og masser af kræfter til at styre dine højttalere. Du kan udforske de forskellige forstærkere i vores udvalg af bluetooth forstærker. En anden mulighed kunne være bluetooth indbygningshøjttalere, hvis du gerne vil være fri for ledninger. Her får du nemlig både forstærker og bluetooth indbygget. Kombinationsmulighederne er mange. Vil du gerne gå all-in og skabe den helt fantastiske surround sound oplevelse når du ser film eller lytter til musik – så er en subwoofer også en mulighed. Er du en bastone freak som elsker de dybe bastone frekvenser, findes der også muligheder for at kombinere subwooferen med dine indbygningshøjttalere.

Skal vi hjælpe dig?


Med indbygningshøjttalere får du masser af fleksibilitet når det kommer til indretning af din bolig og hos BeKent har vi mange løsninger som passer lige til dig, dine behov og boligindretning. Derfor, har du spørgsmål til dit valg af indbygningshøjthøjtalere, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.

Her finder du vores komplette udvalg af højtaler.