Bas refleksrør
15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side

Få en bedre lyd med et basrefleksrør

Er du igang med et DIY højtalerprojekt derhjemme? Eller har du allerede et lydsystem derhjemme, men vil gerne forbedre lyden? Så er et basrefleksrør muligvis den perfekte mulighed for dig. Med et basrefleksrør kan du nemlig forbedre det output din bas giver, så du kan nyde fantastisk lyd.Byg selv Højttalere

Fordelene af et basrefleksrør

Et basrefleksrør er perfekt til dit næste selvbygge projekt eller til når du vil forbedre lyden på et nuværende lydsystem. Længden og diameter på dit basrefleksrør er enormt vigtig og vi har altid mulighed for at hjælpe dig med hvor langt og bredt dit refleksrør skal være, så det er bare med at kontakte os, hvis du er i tvivl og har brug for hjælp.

Det man bruger et basrefleksrør til er at tune røret, så man kan hæve frekvensen lige der hvor bassen ellers vil have tendens til at rulle af ned ad. Dette giver dig en langt bedre dybde og fyldigere bas end du ville have opnået uden sådan et basrefleksrør. Det er dog meget vigtigt, at basrøret har den helt rigtige diameter og længde, da det ellers ikke vil resultere i den ønskede effekt.

Vores udvalg af bas refleksrør

Vi har et bredt udvalg af bas refleksrør i mange forskellige bredder og længder, så du kan få et der passer helt perfekt i størrelsen til din bas. Som sagt er det bare med at kontakte os, hvis du har den mindste tvivl om hvilken størrelser der vil passe perfekt hjemme hos dig. Vi hjælper med glæde til med at finde det helt rigtige basrefleksrør til dig, så du kan få det der giver den bedst tænkelige effekt. 

Efter du har fået hjælp af os til den rigtige størrelse, og modtaget dit basrefleksrør, så er det bare med at få det sat ind i højtaleren, så du kan nyde den gode og fyldige lyd, som røret kan bidrage med.

 

Mere information om basrefleks kabinetter

Vi har skrevet en artikel der omhandler hvordan et basrefleks kabinet fungere og hvordan du skal placere din basrefleks port. Du kan læse den her: Basrefleks kabinettet. 

Du er velkommen til at kontakte os for hvis du har brug for hjælp til valg af basrefleksrør.