Højtaler frontstof og gitter
14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Højtalergitter og højtaler frontstof til dine højtalere

Når man bygger en højtaler, så er det altid en meget god ide med højtalergitter eller højtaler frontstof, da den ellers meget hurtigt kan aftage i lyden og endda gå helt i stykker. Derudover kan højtalergitter og højtaler frontstof også bidrage positivt til udtrykket af dine højtalere, og dermed faktisk gøre noget positivt til designet. På den måde har det både en praktisk og designmæssig effekt.

 

Vi har et bredt udvalg af højtalergitter og højtaler frontstof, så du kan finde det der passer helt perfekt til din højtaler. Har du brug for hjælp eller vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt perfekte løsning. På den måde kan du få et gitter, som leverer den ønskede effekt, samt passer i størrelse, osv.

 

Alle de højtalergitter vi har i vores udvalg har et smukt finish, er lavet på en holdbar måde og er af høj kvalitet. Disse gitre kan monteres på en højtaler med fire beslag, som også kan findes på vores shop. 

 

PA højtalere kommer næsten altid med et højtalergitter der beskytter højtaleren, da de typisk vil være lavet til at blive transporteret rundt. De højtalere, som man køber hjemme til stuen vil dog ofte stå uden en højtalergitter og derimod have højtaler frontstof, der virker som beskyttelse mod flere forskellige ting. 

 

Hvis det ikke er et gitter du er på udkig efter, men højtaler frontstof, så er du også kommet til den rigtige side. Vi har nemlig også et bredt udvalg af højtaler frontstof, så du kan finde i den rigtige farve og størrelse, og dermed skabe din helt egen stil. Ved et DIY højtalerprojekt vil mange ofte lave en højtaler med trælister, hvilket også betyder at højtaler front stof passer perfekt til og kan sættes fast med en højtaler snap fastner. 

 

Hos os vil du både finde fine højtalere, som allerede har disse ting, men du vil også finde mange, som ikke har, specielt hvis det er et DIY projekt. I sådanne et tilfælde et det altid den bedste ide,at sørge for at få købt et højtalergitter eller højtaler frontstof.