Scan-speak
1 til 21 ud af 82

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 21 ud af 82

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Scan-speak højttalerenheder af høj kvalitet

Scan-Speak blev grundlagt helt tilbage i 1970 og er idag en verdensleder, når det kommer til udviklingen og producering af kvalitets transducers for højtalere i hjemmet, til erhverv, bilmarkedet og luftfartssegmenter. Derfor bliver Scan-Speak altså også solgt til mere end 35 lande og er eftertragtet hele verdenen over. 

 

Det er et dansk firma, og både hovedkvarteret og deres fabrik er beliggende i Videbæk i den vestlige del af Danmark. Her arbejder deres 50 dedikerede specialister på at udvikle, designe og producere transducers af den højeste kvalitet. Scan Speaks interne regler “never compromise on our product.”

 

På denne side kan du finde vores brede udvalg af Scan-Speak komponenter, som du kan inkorporere direkte i dit højtaler setup. Der er bl.a. Scan-Speak Bas/subwoofer enheder, Dome mellemtoner, Diskant højtalerenheder, kantophæng i gummi og mere til. Er du på udkig efter Scan-Speak produkter til dit setup, så er du altså med andre ord kommer til det helt rigtige sted.

Scan-Speak Revelator serien

Revelator serien af Scan-Speak er en fantastisk serie, fordi den tilbyder en masse dynamik og krafter, samtidigt med at den har lav forvrængning og den er meget vellydende. Det er altså to ting, som hænger rigtigt godt sammen til at have en dejlig musikoplevelse. Det er naturligvis også det der ligger til grund for, at serien er blevet valgt til mange højtalere verdenen over, både i selvbyg og til fabrikslavet high-end højtalere. 

 

Det der er karakteristisk for Revelator serien er de her “sliced cones”, som er de her riller der går ind imod midten ude fra på membranen og der ligger noget fylde i, som gør, at membranen bliver lag til ro, så den har lavt opbrud. Det vil sige, at den flekser mindre på langs, hvilket gør at du kan dele dem relativt højere i forhold til, at de stadig har relativt meget bund. Det er nemlig det der tit er problemet, når du har en masse bevægelig masse og du har evnen til at spille dybt, så kommer den tit med defekten, at den så har problemer med at spille de lidt højere frekvenser. I denne serie har man altså strukket dette område, så det stadig er muligt at lave en to-vejs højtaler der har en rigtig flot mellemtone, samtidigt med at den også har en god kraft. 

 

Scan-Speak Discovery serien

Discovery-serien er deres intro-serie, som tilbyder god hi-fi lyd. Det er også typisk sådan en enhed man vil finde som afløser til en eksisterende hifi-højtaler. Specielt ved Daily er der rigtigt mange af deres højtalere gennem tiden, som hænger rigtigt godt sammen med en afløser fra Discovery serien. 

 

Der er specielt en diskant ved navn D2606/922000. Det er en bagkammeret 1-tommers dome, der er med dobbeltmagnet, som gør at uanset hvor denne delefrekvens er lagt, så har du overskuddet til at håndtere det. Den har mål, som rigtigt mange af de her vifa diskanter, som oprindeligt er i familie med hinanden.

 

Scan-Speak Classic serien

Den helt traditionelle Scan-Speak lyd kommer fra Classic serien. Når man bevæger sig ind i Classic serien, så bevæger man sig ind i high-end. Classic serien er DNA på rigtigt mange højtalere verdenen over, som er high-end. 

 

Den leverer en god bas, god fuss i lyden, altså den pap-karakteristiske varme lyd, der minder om live. Det gør, at den er hyggelig, varm og god at høre på. Noget af det der også gør dem interessante er, at mange af dem har et fantastisk motorsystem, og stadig en god vandring, og sådan nogle ting, som gør at de fungerer i en lille kasse.