Modtag RSS

Stream musik
Arylic Streamer -  stream fra tablet eller telefon via Wifi eller bluetooth

1 til 21 ud af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 21 ud af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stream musik

Stream musik trådløst, så du slipper for ledninger

Skal du ved dit nuværende lydsystem selv gå hen til din forstærker eller anden enhed for at ændre musikken? Det kan måske endda være, at du ikke kan spille andet end det du har på dine plader og cd’er? Så er en stream musik receiver lige præcis hvad du har brug for. Sådan en enhed gør det nemlig muligt for dig, at høre alt din yndlingsmusik fra hele verdenen trådløst og stadig i høj kvalitet. 

Stream musik receiver

Sådanne trådløse forstærkere eller trådløse streamers har alle den samme dlna og kan nemt synkroniseres gennem 2,4ghz wi-fi. Det har mange gode fordele, som bl.a. gør at du kan spille musik direkte fra tjenester som Spotify, airplay, deezer, tidal, radioer eller musik du har på din harddisk på computeren. Du kan også vælge at bruge en bluetooth forbindelse, så du nemt og hurtigt kan forbinde til højtalerne gennem bluetooth. Det giver naturligvis den fordel, at det er super nemt, men til gengæld skal du være opmærksom på, at bluetooth ikke understøtter multirumslyd. Det er dog en fordel, at det stadig er en mulighed, så du kan benytte dig af det, hvis du foretrækker det.

 

Dertil er der også en god app af Acrylic, som gør det muligt for dig at justere mængden af bas og diskant, så du kan skabe den helt perfekte lyd for lige netop dig.

Flere forskellige streamings produkter

Blandt vores udvalg vil du hurtigt se, at vi har flere forskellige typer produkter. Vi har dem, som du kan placere inde i højtalerkassen, dem som du kan have stående fremme og flere andre. Det er en smagssag hvilken du synes der passer bedst ind i dit hjem.

 

Vil du gerne gøre dit højtalersystem trådløst, så er der dog ikke nogen tvivl om, at en stream musik receiver er et oplagt valg for dig.