Højttalerterminaler
1 til 21 ud af 27

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 21 ud af 27

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Bredt udvalg af højttaler terminaler

En højtalerterminal kan beskrives som værende et form for elektrisk stik, hvis primære brug er til at forbinde højtalere med deres lydeffektforstærkere. De terminaler der er på højtalerterminalen bruges i par, hvor højtalerkablets to ledninger forbindet til en terminal i parret. Eftersom at disse højtalerforbindelser er polariserede, vil de typisk være farvekodede, så man kan forbinde den positive ledning til den røde og den negative til den sorte terminal.

 

Højtaler terminalen vil består af en metallisk klemme der er fjederbelastet, som åbnes når håndtaget trykkede ned, og når denne slippes vil den gribe tæt om den leder, som er sat i den. Det er også en meget populær type terminal, da det ikke kræver nogen speciel viden eller konnektor, som skal påføres i enden af ledningen. I stedet for kan man simpelthen bare fjerne isoleringen på ledningen og placere den i terminalen. Man kan også bruge denne type for terminal med lang de fleste typer ledningsmålere.

 

Hvilken højtaler terminal skal du vælge?

Hvis du har bygget din drømme højtaler, eller er i gang med det, så er det naturligvis også vigtigt, at du får valgt den rigtige højtaler terminal. Vi har et bredt udvalg af højtaler terminaler, så du kan finde den der er perfekt til dig. Uanset om du skal bruge det bedste der er på markedet til din unikke højtaler, eller bare skal have en billig til en lille reol højtaler, så kan du altså finde det her hos os.

Guldbelagte højtalerterminaler

Der er ikke nogen tvivl om, at den guldbelagte løsning også er den bedste løsning. Det er også den sikre løsning. Med en guldbelagt terminal for du en god og stabil forbindelse og du risikerer aldrig at den ruster eller irere. De guldbelagte terminaler skrues sammen omkring højtalerkablet og giver dig en super stabil forbindelse.

Klemme højtalerterminaler

Klemme højtalerterminaler er også et godt valg, men ikke den bedste løsning. Klemme højtalerterminalerne er et godt valg, hvis det er til et højtaler projekt med et mindre budget, hvor det måske ikke er vigtigt, at du får det absolut bedste resultat.

Runde højtalerterminaler

De runde højtalerterminaler er altid enormt nemme at instalellere, hvis bare man har et kop bor som er i den rigtige størrelse.

Firkantet højtalerterminaler

De firkantet højtalerterminaler er typisk en anelse mere besværlige at installere. Her vil det nemlig typisk være nødvendigt først at bore et hul og derfor skære firkantet ud med f.eks. en stiksav.

God og grundig kundeservice

Vælger du at handle hos os, så er vores førsteprioritet altid at give dig så god en kundeoplevelse som overhovedet muligt. Det gør vi ved at sætte dig i førsteprioritet og vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Uanset om du bare lige har et enkelt spørgsmål, bare gerne lige vil lære mere om et produkt eller er på udkig efter nogle anbefalinger til dit projekt, så er det bare med at få kontaktet os. Det kan du gøre enten via mail til kontakt@bekent.dk, hvor vi så hurtigt som overhovedet muligt vil vende tilbage til dig. Alternativt kan du kontakte os over telefon på 42 90 50 42 - her sidder vi klar i alle ugens hverdage fra 10:00 til 18:00. Vi ser frem til at høre fra dig og forhåbentligt med at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning for dig.