Forstærkerboards
10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

Forstærkerboards

Find markedets bedste forstærkerboards hos BeKent

Når du ikke går højt op i integrerede løsninger og flotte indpakninger, og hvis du endda måske direkte vil foretrække, at elektronikken er blottet, så kan du finde de bedste og mest alsidige forstærkerboards på markedet her på siden. Alle de forstærkerboards, som du finder her på siden, kan dog nemt integreres inde i dine DIY højttalere.

 

Ingeniør-hjerners våde drøm er en forstærkerløsning, der giver fuld gennemsigtighed. Det er nu engang dejligt direkte at kunne se hvordan dælen isenkrammet egentligt er skruet sammen. Derudover er det også skønt nogle gange bare at have det udstyr, der skal til for at løse opgaven, som ikke kommer med noget ekstra. Så fylder det så lidt som muligt, og forstyrrer dermed også mindst muligt.

 

Hos BeKent får du forstærkerboards til ethvert behov og ethvert projekt. De mindste, samt de mest simple og kompakte boards, giver dig blot en analog line-in, line-out mulighed, uden behov for DSP - og stadig leverer de en fantastisk god og rummelig forstærkning af lydsignalet. Mange af de forstærkerboards, som du finder her på siden, indeholder dog mange flere muligheder for at tage trådløse input-signaler ind og forstærke dem op.

 

Desuden kommer de forskellige forstærkerboards også med forskellige WPC’er. Vi leverer forstærkerboards med WPC’er i et interval fra 15 WPC og helt op til 100+ WPC. Og med de forskellige styrker og egenskaber følger prisen selvfølgelig også. Derfor kan du hos os finde både billige forstærkerboards samt forstærkerboards af højere kvalitet.

Se vores komplette udvalg af forstærkere 

Husk forforstærkeren, når lydsignalet kommer direkte fra bestemte kilder

Alle forstærkerboards, som vi sælger her, hører til underi typen af effektforstærkere. Hvis du har at gøre med lydoptager-udstyr, vinylpladeafspillere eller lignende, som skal forstærkes direkte ud i et sæt højttalere, så skal du være opmærksom på at huske forforstærkeren. Her er det ikke nok med et forstærkerboard i højttaleren. Du kan finde vores udvalg af forforstærkere her.Skal vi hjælpe dig videre?

Er du i tvivl om hvad du har brug for til dit gør-det-selv projekt? Så tøv ikke med at tage kontakt til os hos BeKent. Vi sidder klar ved telefonerne, og har mange års ekspertise og erfaring inden for forstærkere og gør-det-selv-højttalere. Derfor kan vi også med sikkerhed vejlede dig i dit projekt - og vi gør det kvit og frit.