XLR til Jack Kabel
1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

XLR til jack kabel

XLR til jack kabler anvendes ofte til musikinstrumenter. Det gælder eksempelvis guitarer, når de skal tilsluttes en mixer eller en forstærker, der er integreret med XLR-indgang. Med et XLR til jack kabel er du sikret et kabel, der anvendes dagligt inden for den professionelle lydverden, og kablets robusthed og kvalitet er din garanti for en positiv lydoplevelse samt en let tilslutning.

Nem og hurtig tilslutning

Med et XLR til jack kabel er der garanti for, at dine musikinstrumenter altid kan tilsluttes en mixer eller forstærker både nemt og hurtigt. Mange XLR til jack kabler er lavet med den professionelle lydverden og dennes præferencer in mente, og det er en direkte garanti for kabler af høj kvalitet, der er lavet til, at de hurtigt kan tilkobles og afkobles.

 

Den professionelle lydverden kan nemlig være krævende, og her bliver kablerne som oftest pakket ned og op mange gange i løbet af kort tid, hvilket er en belastende proces, der kræver, at materialet er af høj kvalitet.

Kabellængder for alle

Der kan være forskel på kablets formål, og derfor har vi samlet en række forskellige kabellængder. Der er både noget at vælge mellem for dig, der skal benytte et kabel til en sceneopsætning, der kræver en længde på over 10 meter, men også til dig, der blot kræver en længde, som matcher den meters afstand, der er fra din forstærker til din guitar.

 

Vi forhandler XLR til jack kabler i mange forskellige længder her på siden.