Superior Z-cap
1 til 21 ud af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 21 ud af 25

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Superior Z-cap

Superior Z-Caps Jantzen 0,10 - 22 uF

 Søger du en gengivelse hvor du kan forsvinde lydens behagelige univers er disse kondensatorer det ultimative til pengene. De har super behagelig gengivelse på højde med de dyreste silver-gold caps fra Jantzen, og er super fede at høre på musikalsk hvor de giver rigtig god fornemmelse af den ægte live oplevelse og fantastisk stereo perspektiv.

 Jantzen superior Z-caps har flot behagelig musikalsk gengivelse som vil udnytte de fleste diskanter til det yderste, dog vil jeg sige denne serie er minimum til vores Seas Excel og Exotic serie. Jeg vil sige at bruge denne serie til bas er over-kill men den situation kan en hi-fi entusiast jo godt finde sig selv i at ønske, men det er bestemt en investering med forsvindende udbytte i forhold til springet fra MKT til eksempelvis Jantzen Cross-caps eller Monacor MKP kondensatorer.

 Denne serier er helt klart den bedste for den der lytter til musik med følelserne først og fremmest, og kan få en tåre til trille med deres smukke karakteristik og tone angivelse, prøv noget violin med disse kondensatorer og det er alt sammen lagt perfekt op til diskanten.

Nitrogen er blevet fyldt ind i disse kondensatorer inden de er blevet forseglet, dette i stedet for væske. Dette gør at deres levetid er fantastisk lang, der ud over giver det en kolossal stor max spænding, afhængig af model fra 600VDC til 1200VDC. Tolerancen er på blot 2% og dermed fantastisk præcis.