MONACOR – KOMPLET SORTIMENT, TIL DE BEDSTE PRISER !

Monacor

Monacor har ca. 4500 varenummer i deres sortiment, vi levere alle deres produkter dag til dag – naturligvis til  de bedste priser. Monacor har leveret og lavet elektronik i højeste kvalitet i mere end 50 år.

  • 4500 varer, dag til dag !
  • 3 Års Reklamations ret
  • 14 Dages returret

 

Find Monacor Varenummer: 

 

Vi forhandler alle Monacors produkter, du kan altid finde det produkt du søger i vores søgefelt, hvis du kender model nr eller deres varenr. (6 ciffer, uden punktum).

Har du spørgsmål til et af Monacor’s produkter hjælper vi rigtig gerne, vi uddannet indenfor elektronik og arbejdet med deres produkter i mere end 25 år. Vi har et tæt samarbejde med Monacor og deres tekniker står også klar hvis der er brug for yderligere vejledning.

 

Lave priser Brug rabat koden TAK5 og få 5 %

Igennem en knivskarp logistik sikre vi dig de bedste priser, vi levere de fleste produkter direkte fra Monacor’s lager i Farum. Derved får du de bedste priser og lyn hurtig levering.

 

Hurtig Levering -  Dag til Dag 

Vi levere over 90 % af vores ordre dag til dag, vores tætte samarbejde med Moancor sikre dig også en hurtig levering ved restordre, mindre ordre under 5000 kr. kommer med først Torsdag fra Tyskland og ved større ordre får vi dem sendt direkte hvis der skulle være leverings problemer fra Monacor Danmark. Vi har naturligvis besøgt den det tyske hoved firma i Bremen, i videoen her over kan du også få et indblik i deres firma.

Se Monacor’s hjemmeside.

Vi fører som sagt alle deres produkter også deres andre Brands såsom Img stageline.

Højtaler selvbyg  – Her finder du alle Monacor’s produkter indenfor højtaler selvbyg, vi brugte deres højtaler enheder første gang i 1990 og har kun gode erfaringer med dem, uanset om du vil bygge en High-End højtaler eller du skal skifte en højtaler enhed på dine højtaler.

Forstærker – Vi Fører alle forstærker fra Monacor og Img stageline, både til privat brug og til professionelle løsninger i en hal, cafeen, eller i butikken.

Monacor Mikrofoner, Her har vi jo naturligvis også komplet sortiment, selv de mest professionelle er glade for deres Mikrofoner.

Husk Du altid kan fange os, på mail, chatten eller telefonen hvis du har et spørgsmål !

 

Hvis du ønsker mere information og tilbud på Monacor, skal du være velkommen til at tilmelde dig vores Nyhedsbrev, du får også en gratis E-bog om højtalerbyg.