Aktive højttalere, Stue Hi-Fi
11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Den optimale løsning til din stue

Vil du gerne forkæle dig selv med et par højttalere og lækker hi-fi lyd i din stue, men vil helst være fri for at investere i det store musikanlæg? Måske kniber det også med pladsen og du har ikke lyst til at bøvle med komplicerede ledningssystemer? Så kan det anbefales at du kigger efter et par aktive højttalere som løsning for dig. Med aktive højttalere får du en del anvendelsesmuligheder, som er den perfekte løsning til rum og stuer hvor der ikke er så meget plads at gøre godt med. Ved at vælge aktive højttalere får du en kombination af højttaler og forstærker i et kabinet, hvor du får en del lydmæssige fordele.

Ingen ledninger eller ekstra forstærker

Det helt genialle ved aktive højttalere er at du kan få en helt fantastisk lyd i stuen uden yderligere at investere i forstærkere, da aktive højttalere er bestyret med indbyggede forstærkere. Hvis man elsker god lyd, men kompliceret kabling ikke er ens stærke side og helst vil være fri for at bruge penge på et eksternt anlæg, så vil du uden tvivl elske aktive højttalere. Det eneste du faktisk skal tænke på er, at vælge de højttalere som du kan lide og opfylder dine behov og ønsker. Derfra kan du nemt koble dit TV direkte til højttalerene. Vil du gerne opnå den bedst mulige lydkvalitet på din tynde fladskærm, så tilslut dine højttalere med TV vha. digitalt kabel.
Med andre ord er det ligegyldigt hvorfra dit lydsignal kommer – det kan være alt fra en smartphone, tablet eller endda en helt almindelig CD-afspiller. Du får en samlet løsning, hvor alt er bygget sammen til størrelsen på højttaleren.

Ingen ekstra anlæg eller dårlig lyd

Størstedelen af aktive højtalere har både analoge og digitale indgange, hvilket betyder at du har mulighed for at tilslutte samme slags enheder, som du ellers ville kunne med et anlæg. Lyden vil du ikke klage over, i og med signalvejen er meget kortere, hvilket resulterer i en bedre lyd. Hos BeKent har vi forskellige modeller af aktive højttalere, som dækker forskellige behov når det kommer til god lyd i stuen uden for meget bøvl!

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning til din stue. Derfor, er du på jagt efter nye aktive højttalere og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.