HDMI Kabel
6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Hvad er et HDMI kabel

Når der er tale om digital overførelse af billede og lyd, så er er HDMI den nyeste standard. Et HDMI kabel gør det muligt for dig, at overføre billede i en fuld HD format og lyden i digital sourround imellem dit TV og din PC. Ud over at man får et billede i fuld HD opløsning, så bliver lyden også overført i de skarpeste lydformater. Den nyeste standard af HDMI er udbredt og anvendes i utallige enheder, som for eksempel projektorer, fladskærme, spillekonsoller og meget andet.

 

Suveræn lyd og kvalitetsbillede

Hvis du er på jagt efter et HDMI kabel, og gerne vil få det maksimale ud af dit HDMI kabel er også vigtigt, at du vælger kvalitet omkring hvor meget data du har brug for at overføre. Standard hastigheden dækker op til 720p, og bruger du denne opløsning får du intet ud af et finere kabel. Langt de fleste i dag vælger High Speed kablet som dækker 1080p og 4K, samt er klar til endnu større data strømme, og dermed fremtids sikret så godt som muligt. Hertil har du mulighed for at købe HDMI kabler, der er istand til at klare High Speed lyd og billede samt internet eller netværk. Desuden et godt tip, er at du ikke laver skarpe knæk på kablet, og hvis tilslutningen til fjernsynet gør at kablet får et skarpt knæk imod væggen. Her vil vi anbefale at du køber en HDMI Vinkel adaptor.

En anden vigtig ting, som er værd at påpege med HDMI er, at den er kompatibel med DVI standarden og kan dermed en HDMI kabel kobles sammen med udstyret, der benytter DVI.

 

Bredt udvalg af HDMI kvalitetskabler  

Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen. Alle vores kabler har stik med forgyldte kontakter, de sørger for at stikket har mindre chance for et lag korrision, og dermed potentielt dårligt signal. Desuden er alle vores kabler High Speed HDMI kabler med internet/netværk forbindelse, og dermed lever op til de strengeste krav på markedet, og du har intet tab der stjæler oplevelsen væk fra dig. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, hvor vi sørger for at du får HDMI kabel løsning, som matcher dine behov. Alt sammen til skarpe priser, med hurtig levering og garanti for god kvalitet. Er du ikke helt sikker på hvad hvilken type kabel du skal gå efter, så hjælper vi gerne med at afklare dine behov. For os er det vigtigt, at du finder kabel som skaber den unikke oplevelse for dig.

Skal vi hjælpe dig?

Er du på jagt efter HDMI kabel og har spørgsmål til dit valg af mikrofon, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.

Hvorfor bruger man mange penge på HDMI kabler?

Det er et spørgsmål der ofte er stillet, og som vi siger hvis man godt kan li og vise dem frem, måske kan et dyrt kabel have noget swag effekt. Teknisk er der ingen forskel imellem dem, dog skal man sørge for at det ikke er noget totalt skrammel, og i denne artikel vil vi prøve at klar ligge emnet på den bedste måde vi kan.

HDMI er en standard lavet til digital overførelse af billed og lyd. Det vil sige at det er reelt et data signal, og dermed kan mange af disse kabler også overføre internet eller netværk via HDMI, udover lyd og billed fra din eventuelle DVD eller receiver.

Derfor er HDMI meget lignene USB bare med mange flere ledere (19x). Lederne er placeret så tæt og monteret så fint at det eneste sted i verden der kan montere disse ordentligt er en række fabrikker i Kina, derfor skal det på det kraftigste frarådes at prøve at lave sine egne.

Der hvor du skal vælge kvalitet er omkring hvor meget data du har brug for at overfører. Standard speed dækker op til 720p, og bruger du denne opløsning har du intet ud af et finere kabel. Langt de fleste idag vælger High Speed kablet som dækker 1080p og 4K, samt er klar til endnu større data strømme, og dermed fremtids sikret så godt som muligt. Hertil kan man købe HDMI kabler der er istand til at klare High Speed lyd og billed samt internet eller netværk.

Når signal længden kun er 1,5 meter, vil hvilken som helst kvalitet være tilstrækkelig. Blot skal kablet overholde standarden med at stabilt havde en impedans igennem kablet på 100 ohm. Dette har ikke noget at gøre med modstanden, men hvordan lederne ligger overfor hinanden igennem kablet. Derfor er det også vigtigt at du ikke laver skarpe knæk på kablet, og hvis tilslutningen til fjernsynet gør at kablet får et skarpt knæk imod væggen, anbefaler vi at købe en vinkel adaptor HDMA-100W.

Hvis du skal bruge et stræk på mere end 10 meter, anbefaler vi at bruge lidt bedre ledere i kablet som vores HDMC-1000M/SW.

Alle vores kabler har stik med forgyldte kontakter, de sørger for at stikket har mindre chance for et lag korrision, og dermed potentielt dårligt signal.

Et dårligt kabel vil typisk give udtryk i at du har små nervøse prikker på dit TV i et område, eller uden årsag HDCP error som skyldes den indlagte copy right funktion i HDMI standarden.

Alle vores kabler er High Speed HDMI kabler med internet/netværk forbindelse, og dermed lever op til de strengeste krav på markedet, og du har intet tab der stjæler oplevelsen væk fra dig.