Udendørs højttaler
12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Fyld dine have stunder med dejlig musik

I de fleste stuer rundt om i landet er der efterhånden etableret de bedste surround- og stereoløsninger, hvor lyd oplevelsen er helt fantastisk. Dog når det kommer til haven, så bruger de fleste af os gamle radioer, smartphones og mange andre hurtige løsninger. Kunne det ikke være dejligt at kunne lytte til sin yndlings nummer mens man går og passer haven, nyder dejlig grillmad med vennerne eller mens man nyder solen på terrassen? Det er en dejlig tanke som hurtigt kan blive til virkelighed ved at investere i et par udendørshøjttalere, som kan opfylde individuelle ønsker til lydkvalitet og oplevelsen i haven.

Musik ud i det fri!

Hos BeKent har vi mere end 25 års erfaring med at skabe den bedste lydoplevelse for vores kunder – også når det kommer til udendørshøjttalere. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med masser af musik på terrassen eller i haven med et par gode udendørshøjtalere, som virkelig vil sætte prikken over i’et til dine stunder i haven med den bedste lydoplevelse. Slip bekymringen og invester i et par gode udendørshøjttalere, som er bygget til at hænge ude hele året rundt. Hos BeKent kan du finde både højttalere til indbygning udendørs, ophæng eller diskrete højttaler der ligner en sten. Vores højttalere løfter opgaven og leverer god lyd samt modstår de nordiske vejrforhold.

Sammensæt dine udendørshøjttaler som du vil

Synes du også at det er for besværligt med store og klodsede højtaler, som du hiver ud hver gang du gerne vil have musik i haven? Det er der ingen grund til, når du med udvalget fra BeKent kan skræddersy dine højttalere som du vil. Uanset om du gerne vil have dem synligt eller diskret blandt dine buske og blomster, så er det noget vi kan være behjælpelige med. Andre løsninger kunne også være at kombinere boligens lydsystem med udendørshøjttalerne hvor du kan styre musikken via telefonen eller fjernbetjeningen. Det er op til dig og din kreativitet, hvordan du gerne vil have, at dine udendørshøjtalere skal sættes op. Et helt andet alternativt kunne være, at du investerer i udendørs indbygningshøjtaler, hvor du kan nyde vejret og lytte til musik, mens du lige rydder op på terrassen eller snupper en kop kaffe. Du kan også lade dig inspirere af vores artikel om placering af udendørs højttaler hvor du kan få den maksimale lydoplevelse i haven.

Skal vi hjælpe dig?

Vi forhandler forskellige mærker indenfor udendørshøjttalere, som kommer i forskellige størrelse og modeller. Derfor, er du på jagt efter nye udendørshøjttalere og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.