Hjørner
6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

Højtaler Hjørner i metal eller plastik

Flytter du tit rundt på dine højtalere? Det kan være derhjemme, hvor de tit bliver flyttet rundt på eller f.eks. på et diskotek, hvor de hele tiden skal flyttes rundt på? Så kan det være en meget god ide, at få sat højtaler hjørner på dine højtalere. Det kan nemlig være skadeligt for højtalerens hjørner hele tiden at blive flyttet rundt på og derudover gør højtaler hjørner det også bare nemmere at gribe fat i højtalerne og flytte dem. Lyder dette som dig, så er du altså kommet til det helt rigtige sted. Her kan du nemlig købe højtaler hjørner af den højeste kvalitet til gode priser, så det er bare med at kigge igennem vores udvalg.

Højtaler hjørner i metal

Når du skal vælge højtaler hjørner kan du vælge mellem hjørner i to forskellige materialer; metal eller hård plastik. Begge dele fungerer ganske fint, så det er egentligt mere bare et spørgsmål om hvilket look du er på udkig efter. Blandt vores højtaler hjørner i metal kan du både finde dem der er kugleformet og firkantet. Vælger du i metal får du hjørner i en lys metalfarve, hvilket sagtens kan se utroligt flot ud.

Højtaler hjørner i plastik

Udover højtaler hjørnerne i metal har vi dem også i hård plastik. De beskytter også højtalerne ganske fint, og kan også købes i både kugleformet og firkantet. I stedet for en lys metalfarve kommer de i sort, så med dem i plastik får du hjørner der er lidt mere anonyme, som man ikke lægger lige så meget mærke til.

Altid god og effektiv kundeservice

Når du handler ved os kan du altid forvente kundeservice af høj kvalitet, hvor vores mission altid vil være at give dig så god en kundeoplevelse som overhovedet muligt. Har du spørgsmål eller noget du gerne vil vide mere om, så er det altså bare med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at tage den helt rigtige beslutning. Du kan kontakte os over mail på kontakt@bekent.dk, hvor vi hurtigt muligt vil vende tilbage til dig. Alternativt kan du i hverdagene give os et kald mellem 10:00 til 18:00 på tlf. nummer 42 90 50 42. Vi glæder os til at høre mere fra dig og hjælpe dig med at finde frem til den helt perfekte løsning for dig.