Megafon
3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Hvad er en megafon?

En megafon er et transportabelt lydanlæg, som ofte er håndholdt, som bruges til at forstærke en personens stemme. Den er meget velegnet til større arrangementer med store grupper af mennesker som for eksempel sportsarrangementer, filmoptagelser, demonstrationer, taler og andre former for events. Ved at bruge en megafon, er der også en række fordele der følger med. Den helt klare fordel ved at bruge en megafon er, at ens stemme bliver hævet i lydstyrke, samtidig med at din stemme bliver målerettet til dit publikum gennem din tragteformet horn højttaler. Derudover en anden fordel med at bruge en megafon er, at man ikke behøver mikrofon og højttaler for at forstærke lyden, og den er nemt og lige til at bære med sig. Der findes mange forskellige megafoner, der indeholder både højttaler, forstærker strømforsyning(batteri) og mikrofon. Hos BeKent kan du vælge mellem megafoner med forskellig styrke og optagefunktioner.

 

Vælg den rigtige megafon

Megafon markedet er stort, hvilket er godt men på samme tid kan det være med til at gøre det lidt mere udfordrerende at vælge den rigtige megafon. Alt afhængigt af hvad du skal bruge megafonen til, er der megafoner som er mere velegnet end andre. Dog før du kaster dig ud i megafon-jagt, så er der en række ting som du bør overveje.

 

Først og fremmest skal du klargøre, hvad megafonen skal bruges til og hvor stort område skal kunne høre dig. Det er således, jo flere dB og Watt, jo længere når du ud til et større publikum. Og hvad er så dB og Watt? -  Decibel er en logaritmisk måleenhed der bl.a. benyttes til at beskrive et lydtryk. For eksempel 3 dB svarer til en

fordobling af lydtrykket, og samtidig er 3 dB den mindste mulige hørbare ændring af lydtrykket. Når der er tale om Watt, så er fokusset på opgivelsen for effekt. Med andre ord, så defineres 1 Watt, når der på et sekund udføres et arbejde eller omsættes en energi på 1 joule. Den kan også beregnes som et produkt af volt og ampere. Altså 1 watt = 1 volt x 1 ampere dB. 

 

Megafonerne kommer i forskellige prisklasser, som selvfølgelig også afspejler kvaliteten. Derfor skal du bruge megafonen ofte, så er det også vigtigt at kigge på den lidt dyrere ende og investere i en bedre kvalitet. Derimod skal du bruge megafonen i ny og næ, er en billigere megafon mere end fint. I og med at megafoner er batteridrevne, så er det også vigtigt at tænke over batteritid. Er det således at der skal være mulighed for at tilslutte til cigarstik i bilen, og skal der være mulighed for stativ, f.eks. på et biltag?  Alt afhængigt af formålet, skal du også tænke over om du skal holde lange taler? Er dette tilfældet, så er det helt oplagt at vælge en håndholdt mikrofon. Derimod er der flere personer, som skal tale, kan det kun anbefales at vælge en trådløs mikrofon, der nemt og hurtigt kan sendes rundt. Hos BeKent har vi gjort dit valg af megafon lidt nemmere, hvor vi har skrevet en købeguide, der hjælper kan hjælpe dig tættere på valget af den rigtige megafon. Du kan læse vores guide Køb en megafon - vælg den rigtige! og læse under hver enkel megafon til hvilke formål de egner sig til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kæmpe udvalg af megafoner i alle prisklasser

Hos BeKent har vi et kæmpe udvalg af professionelle megafoner, hvor vi lægger vægt på god kvalitetslyd og de skarpeste priser. Alle vores megafoner kommer fra det anerkendte tyske firma Monacor, der har produceret kvalitetselektronik i mere end 50 år, og vi har arbejdet med deres produkter siden 1990.

 

Vælg den bedste megafon

Megafon markedet er fyldt med rigtig mange megafoner, men i vores udvalg har vi nøje udplukket de bedste megafoner på markedet. Det er op til dig selv om du gerne vil bruge dem professionelt eller til andre formål. I udvalget kan du vælge mellem de almindelige megafoner med indbygget mikrofon og batteri, men vi har også megafoner med en tilhørende mikrofon på en spiral ledning eller sågar med en trådløs mikrofon.

 

Vælg en billig megafon

Står du og har brug for en billig megafon, hvor du ikke har de største krav, har vi også et bredt udvalg af billige megafoner, hvor vi stadig kan stå 100 % inden for kvaliteten. Hos BeKent har alle vores megafoner gennemgået de nødvendige tests, og er bestemt i en god kvalitet.

 

Bedste megafoner og lydoplevelse med BeKent

Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vi elsker at give dig et godt råd med på vejen. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, hvor vi sørger for at du får den rigtige megafon, som matcher dine behov. Alt sammen til skarpe priser, med hurtig levering og garanti for god kvalitet. Er du ikke helt sikker på hvad hvilken type megafon du skal gå efter, så hjælper vi gerne med at afklare dine behov. For os er det vigtigt, at du finder mikrofon som skaber den unikke oplevelse for dig.

 

Er du på jagt efter ny megafon og har spørgsmål til dit valg af megafon, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.