Indbygningshøjttaler med bluetooth
4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Indbygningshøjttaler med bluetooth

Er du på jagt efter en diskret installation som ikke skal bestå af store højttaler og forstærker anlæg? Dette kan du få med indbygningshøjttaler med bluetooth nemt klare denne opgave.
Udover at de er nemme at installere så skal du heller ikke gå på kompromis med din boligindretning – takket være den næsten usynlige installation. For at installere bluetooth indbygningshøjttaler kræver det blot, at du saver et hul i dit loft eller din væg. Her er der ingen grund til at bekymre sig om forstærkere eller andet, da både forstærker og bluetooth modtager er indbygget i højttaleren. Det eneste det kræver er et 230 volts stik kontakt. Herfra kan du hurtigt og nemt parre din tablet eller mobil, og høre din musik direkte derfra. Vi har et kæmpe udvalg af indbygningshøjttaler og har nøje udvalgt dem efter pris og kvalitet

Med BeKent får du den rigtige løsning!
Vi er faguddannet og har mere end 25 års erfaring med lyd og vil elske at give dig et godt råd med på vejen. Hos BeKent står vi altid klar med vores ekspertise, hvor vi sørger for at du får den løsning, som matcher dine behov.

Er du på jagt efter indbygningshøjttaler med bluetooth og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42.