KatagorierLyd kabler
1 til 20 ud af 210

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 ud af 210

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kabler til lyd

I denne kategori finder du alt indenfor lyd kabler, kabler du skal bruge til i dit lydanlæg, både i hjemmet eller til dit professiolle lyd udstyr. Vi fører kun de bedste kabler der giver dig den bedste lyd og forbindelse, hver gang. Vi har phonokabler, mikrofonkabler, højtalerkabler, optiske kabler, jack kabler, xlr kabler ja alt du kan få brug for.

 

Jack kabler

Jackkabel

Dette kabel er måske et af de mest brugte kabler, det anvendes både i private sammenhæng, til utroligt mange formål, der findes næsten ikke en mobil, et anlæg, en computer, en tablet, ja et hvert device har et jack stik monteret. Vi har rigtig mange produkter i denne kategori og vil naturligvis gerne hjælpe dig til det rigtig stik / kabel. Vi forsøge også at dele relevante information så du kan finde det rigtige kabel. Til den professionel musikbranche bruges, jackkabler også meget, til mikrofoner, instrumenter og højtalerkabler.

 

Højtaler kabel

Højtalerkabel

I denne kategori har vi samlet vores udvalg af Højtalerkabel. Vi har højtaler kabel til helt billige pengene og kabel i den allerbedste kvalitet. Vores højtalerkabel kommer fra tyske monacor som har leveret kvalitet i mere 50 år. Højtaler kabel er en vigtig faktor når der skal opnåes god lyd. Afstanden mellem forstærker og højtaler er også afgørende, jo længere afstand, jo tykker kabel og renere kobbertråde kræves der. Jo større dine højtaler er, afgør og hvor kraftig et kabel du skal vælge, eller mere rigtig sagt, jo flere watt (jo flere ampere) du skal overfører til dine højtaler og jo længere afstande, jo tykkere kabel er nødvendigt for ikke at opleve tab og dermed forringelse af lyd kvaliteten.

 

Speakonkabler

Speakon højtalerkabel

Her finder du vores store udvalg af færdige speakonkabel til dine professionelle højtaler, kablerne kommer fra det anerkendte firma img stage line i Bremen, Tyskland. De er alle lavet i et rigtig godt og fleksibelt højtaler kabel med det bedste stik fra det hæderkronet firma Neutrik. Det sikre dig, at du kan stole på dit kabel hver dag, året rundt. Speakonstik udmærker sig ved ikke at have løse ben, så f.eks din og xlr stik har, det har den store fordel at der aldrig bliver løse ben, fordi speakonstikket har glidekontakter, det er holdbart og nemt at arbejde med. Du finder kabler med 2 x 1,5 mm, 2 x 2,5 mm og 4 x 1,5mm med både standard og fleksibel kabel. Derudover har vi og kabler der i den ene ende har monteret speakonstik og i den anden har et stort jackstik på 6,3 mm

 
XLR kabler

XLR kabler

XLR er et meget brugt stik / kabel i den professionelle musik verden. Det bruges i helt utroligt mange sammenhænge og det er vigtig at være opmærksom på hvad det skal bruges til. Der findes xlr kabler som højtalerkabler hvor du forbinder din højtaler direkte fra forstærkeren med xlr kabler. Men xlr kabler findes og som balanceret mikrofon kabler. Vi har xlr kabler til alle opgaver i denne kategori.

 

Phono kabler - Signal kabler

Phono kabel

I denne kategori finder du mange foreskellige underkategori med phono kabler til ethvert formål og i alle længder. Phonokabler bruges altid til at overføre analoge lyd signaler. Skal du overføre digitale signaler, kan der bruges optiske kabler. Det er meget vigtig for lyd oplevelse at bruges et kvalitets kabel, gerne med en god skærm, der forhindre støj udefra, isært i bilen er det alt afgørende at have en god skærm mod bilens generator støj. Vi har i alle kvaliteter og priser og du kan med fordel læse om de forskeliige under deres kategori.

 

Optiske kabler

Optiske kabel

I denne gruppe har vi vores digitale optiske lysleder kabler,hvor signalet bliver overført digitalt med lys, det har den fordel at det er mindre støj følsomt og kan transimere lydsignalt stort set uden tab, så kvaliteten, bliver mest afhængig af dine A/D konveter i udstyret. Vi har valgt at føre de bedste optiske kabler, da de er stabilt opbygget, god holdbarhed og har en ren lysleder.

 

Spørgsmål

Har du spørgmål kan du som altid fange os på chatten, mail eller telefonen - hvor du bliver betjent af faguddannet personal. Skal du bruge store mængder af et kabel kan du ligeledes kontakte os for et samlet tilbud.

Du kan se kablerne under hver kategori, ved at trykke på et billederne øverste.