Bluetooth højttaler
God lyd og mere frihed med bluetooth højttalere

Vil du have endnu mere god lyd til dine ører og slippe for irriterende ledninger uanset hvor du befinder dig? Så er bluetooth højttaler lige noget for dig. Med vores brede udvalg kan du finde både store og små højttalere, som dækker forskellige behov og ønsker.

Er du typen der elsker musik og ikke kan forstille dig din hverdag uden musik, så kan du ligeså godt investere i højttalere som ikke kun forbedrer lydkvaliteten, men også oplevelsen. Om du gerne vil tage højttaleren med på stranden, eller blot nyde musik i hjemmet – hvorfor så ikke gøre hele oplevelsen trådløst? Bare ved at forbinde din telefon med højttaleren via bluetooth kan du altid nyde din yndlings musik ved at styre det hele fra din telefon. I dag findes der utrolig mange forskellige bluetooth højttalere som passer til enhver smag. Og udover at få en helt fantastisk lydunderholdning, kan du også finde forskelligt design.

Læs mere om bluetooth højtaler

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Bluetooth Højttalere: Ingen besvær – kun god lydoplevelse

Du skal ikke tænke på hvorvidt der er stikkontakter – kun på udseendet og lydoplevelsen. Teknologien bag bluetooth højttalere er helt fantastisk, som har udviklet sig meget de seneste år. Derfor ønsker du friheden og lyden i topklasse, så har vi et bredt udvalg til dig. Hos BeKent elsker vi lyd og højttalere, hvorfor vi gennem 25 år har skabt de bedste lydoplevelser for vores kunder. Udover at udplukke de helt rette højttalere, som passer til dine behov kan vi også vejlede i, hvordan du skaber den bedste lyd i dit hjem. Du kan også gøre hele lydoplevelsen endnu mere fantastisk ved at anskaffe surround sound og spille musik i flere rum. Det eneste du skal gøre er at koble din smartphone til højttaleren, og så kan du afspille forskellig musik i køkkenet, børneværelset eller i haven. 

 

Sådan vælger du din Bluetooth højttaler

Hos BeKent har vi fyldt vores webshop med kvalitetshøjttalere fordi vi gerne vil forføre dig med bluetooth højttalere, som skaber rammer og stemning med de bedste fortryllende toner og lyd. Når du skal vælge din nye trådløse højttaler, er det vigtigt at du har et par ting i mente. I og med at trådløse højttaler også er præget af forskelligt design, kan du starte med at finde ud af hvilken højttaler passer stilmæssigt til dig. Derudover handler det om at finde den rette højttaler, som tilbyder tilfredsstillende lydkvalitet. Start med at undersøge specifikationer på vores højttalere, og er du i tvivl eller har spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe med råd og vejledning. Det er altid i vores interesse, at du får den bedste lydunderholdning med Bluetooth højtalere.

FAQ: Bluetooth højttaler 

 1. Hvad er Bluetooth-teknologi?
 • Bluetooth er en trådløs teknologi, der giver mulighed for at sende data og lyd mellem enheder.
 1. Hvordan forbinder jeg min telefon med en Bluetooth højttaler?
 • Du skal slå Bluetooth på i din telefon og derefter lede efter tilgængelige enheder. Når du har fundet din højttaler, skal du koble til den.
 1. Hvilken rækkevidde har en Bluetooth højttaler?
 • Rækkevidden afhænger af højttalerens specifikationer, men typisk er den mellem 10-30 meter.
 1. Kan jeg tage en Bluetooth højttaler med udendørs?
 • Det afhænger af højttalerens IP-vurdering. Nogle højttalere er vandtætte og kan bruges udendørs, mens andre er kun beregnet til indendørs brug.
 1. Hvilken lydkvalitet kan jeg forvente fra en Bluetooth højttaler?
 • Lydkvalitet afhænger af højttalerens specifikationer, men generelt er højttalere med en højere pris og bedre specifikationer også bedre i lydkvalitet.
 1. Kan jeg spille musik fra en computer via en Bluetooth højttaler?
 • Ja, du kan spille musik fra en computer via en Bluetooth højttaler, så længe computeren har Bluetooth-funktionalitet.
 1. Hvordan opbevarer jeg min Bluetooth højttaler?
 • Du bør opbevare din Bluetooth højttaler på et tørt sted, væk fra direkte sollys og varme. Brug evt. en opbevaringspose for at beskytte den mod støv og ridser.

Skal vi hjælpe dig?

Er du på jagt efter nye bluetooth højttalere og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42