Basenheder
1 til 21 ud af 147

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 21 ud af 147

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Basenheder

Bredt udvalg af Basenheder

Er du igang med et gør-det-selv projekt, hvor du gerne vil bygge en ny højtaler eller evt. bare skifte ud med den gamle bas? Så er du altså kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig se vores brede udvalg af bas enheder, hvor du uden tvivl kan finde en, som er helt perfekt til dig. Vi har bas enheder i flere forskellige størrelser og serier, så at finde en der passer til dine behov bliver ikke svært.

 

Vi har som sagt mange forskellige bas enheder, og hver bas enhed er lavet til et specifikt formål. Det kan naturligvis være svært lige at vide hvilken bas der er den perfekte for dig og af den grund kan du, hvis du trykker dig ind på de forskellige bas enheder, læse meget mere om enhedens bas serie såvel som hvad bassen egner sig til. På den måde kan du højst sandsynligt finde den der er perfekt til dig. Derudover er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os gennem vores kundeservice - læs mere om vores kundeservice i bunden af teksten.

 Se vores komplette udvalg af Højttalerenheder her 

Vi har som sagt et meget bredt udvalg, og det betyder også, at uanset om du er på udkig efter at bygge din egen højtaler, uanset om det er en kraftig og voldsom højtaler, eller en lille skrøbelig højtaler, som f.eks. en lille fin højtaler der skal stå på realoen, så kan du altså finde det du skal bruge her hos os. Der er også mange som benytter os til at købe bas enheder som erstatningsenheder, da deres originale bas er sprunget. Er du i tvivl om hvilken bas du skal bruge som erstatning, så er du igen altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse vores artikel om reparation af højtaler.

Vi garanterer god kundeservice

Når du handler hos os, så er vores absolut største mål altid, at give dig så god en kundeoplevelse som muligt. Vi sætter en stor ære i at gøre vores kunder glade, og det er altid vores topprioritet. Der skal du altså heller ikke være bange for at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Uanset om det så er et meget avanceret spørgsmål eller noget helt simpelt, at du gerne vil have en anbefaling, eller der er noget på hjemmesiden der ikke virker, så må du endelig kontakte os. Det kan du gøre på kontakt@bekent.dk, hvor vi svarer så hurtitg som muligt, eller du kan give os et opkald på 42 90 50 42 i tidsrummet 10:00 til 18:00 i alle igens hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde frem til det rigtige for dig.