Løse stik
1 til 21 ud af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 21 ud af 44

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Løse stik – kæmpe udvalg af løse stik til montering på kabel.

Her finder du et kæmpe udvalg af løse stik til montering på kabel i meter mål. Vi fører næsten alle typer løse stik, bla. Speakonstik, XLR stik, Phono-RCA stik og Speakonstik til højttaler og strøm.

Vi er faguddannet og et godt stik i en høj kvalitet ligge os meget på sinde, og igennem vores mere end 25 års erfaring ved hvad der gør et stik holder til hverdagens brug og slid.

 

Skal dit løse stik være guldbelagt ?

Mange er i tvivl om et stik skal være guldbelagt og det vil ofte være en fordel, da guld ikke irere ligesom sølv og kobber gør, irere giver en dårlig forbindelse. En anden fordel ved Guld er det er meget slidstærkt. Guld er ikke bedre end sølv og kobber til at lede strøm men ligger lige under kobber i ledeevne. Du bør især vælge et guldbelagt stik hvis stikket ofte bliver monteret og afmonteret.

 

Typer af løse stik

Der findes selvsagt en hel del typer af løse stik. Vi fører både stik der ofte bliver brugt hjemme i privaten men vi fører også et sortiment til den professionelle lyd branche der der kan holde et hårdt dagligt slid.

De meste anvendte stik er :

  • Jackstik
  • XLR stik
  • Speakonstik
  • Phonostik – RCA Stik

Vi udvælger nøje de bedste stik på markedet, og fører bla. anerkendte  mærker som Monacor og Neutrik som begge har produceret stik i mere end 50 år og er kendt for deres kvalitet.

 

Lad os hjælpe dig til det rigtige stik.

Vi er elektronik uddannet og har mere end 25 års erfaring og vil sætte en ære i at hjælpe dig til det rigtige stik til dit projekt.  Ring eller skriv i dag !