Headset mikrofoner
1 til 16 ud af 29

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 16 ud af 29

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Headset stig rossen

”Hold da kæft, det lyder godt!” - sagde Stig Rossen da han stiftede bekendtskab med mikrofonsystemet TXS-600 serien og HSE-310/SK headsettet fra Img stageline for første gang... Læs mere hos vores leverandør.

 

Headset mikrofoner i høj kvalitet !

Der findes rigtig mange gode mærker og brands indenfor headset mikrofoner, vi har igennem vores 25 års erfaring med lyd, haft rigtig mange headset mikrofon igennem hænderne og har nøje udvalgt de bedste til dig.

Der er flere forhold der er afgørende for hvad der er en god headset mikrofon. 

 

Din headset mikrofon skal sidde godt !

Ja det er faktisk vigtige end man først lige tror, det er nok naturligt at den skal sidde godt for komfortens skyld hvis skal have headset mikrofon på i flere timer til en forstilling eller foredrag. Men det er faktisk også afgørende for lyd kvaliteten, da du ikke vil opnå en særlig god lyd hvis den ikke bliver hold i en fast position. Derfor er det afgørende at mikrofon har gode indstillings muligheder.

 

Vælg det rigtige optage mønster til din headset mikrofon.

De mest normale optage mønstre til en headset mikrofon er cardioid eller super cardioid, ja eller hjerte formet optage mønster som det også kaldes. Det skyldes at det mindsker risikoen for feedback (hyletone der opstår når lyden fra højttaler går i mikrofonen). Et super cardioid mønster kræver at headset mikrofonen sidder meget præcis ud fra munden, så dette anbefales ikke hvis du bevæger dig meget med mikrofonen. Men er du i omgivelser med megen støj og risiko for feedback vil super cardioid være det bedste valg. 

 

Dynamisk eller elektret mikrofon type ?

De fleste headset mikrofoner bruger en elektret mikrofonkapsel, den er mere følsom og ofte det bedste valg. du skal blot være opmærksom på at det kræver en phantom power forsyning, den er indbygget i alle lommesender til trådløse mikrofoner, men skal du anvende din headset mikrofon til en anden løsning har du mulighed for at købe en phantom power forsyning der er batteridrevet, såsom EMA-1 V

 

Headset Mikrofon til PC 

Der er 2 ting du skal være opmærksom på hvis du vælger en headset mikrofon til din pc, den skal være udstyret med et 3,5 mm jackstik og skal være en dynamisk mikrofonkapsel eller du skal bruge en phantom power forsyning til at sætte imellem, der er EMA-20 ofte et godt valg. Vi anbefaler ofte HM-30 til brug med en PC.

 

Husk at vælge en Headset mikrofon med det rigtige stik.

Det er vigtig lige at holde styr på hvilken stik type du skal bruge, der findes faktisk en del forskellige til headset mikrofoner, de mest anvendte er i nævnte rækkefølge, mini XLR stik, 3,5 mm mini jackstik, 3,5 mm minijackstik med omløber og 2,5 mm jackstik. Sennheiser anvender ofte et 3,5 mm jackstik med omløber og der kan du anvende HSE-86  eller HSE-330. Du kan også vælge et andet headset og montere et et Jackstik PG-313PG. Til img stageline's lommesender bruges der ofte et Mini XLR, det finder du på flere af vores headsets.

 

Headset til Fitness og sport 

Ja du ved nok godt du sveder når du dyrker sport og fitness, det giver nogle nogle udfordringer fordi sveden løber langs kablet og ødeligger stik og lommesender, det er løst med HSE-200 som er et headset bygget til fitness, der er omløber på kablet så sveden ikke kommer ned i stikket, derudover er kablerne lavet til mange bevægelser og det sidder ekstra stabilt. Et andet godt headset til sport vil være HSE-80 - Begge headset har et cardioid som er det mest optimale til bevægelse.

 

Må vi komme med på råd ?

Vi har arbejdet med lyd i mere end 25 år og vil elske at give dig et tip med på vejen der sikre dig det rigtige produkt, så tøv ikke med at ringe eller skrive !