Sang og Vokal mikrofoner
7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Sang og vokal mikrofoner

 

Dynamiske mikrofoner og optagemønstre

Er du på jagt efter en sang og vokal mikrofon, så er det vigtigt med en god lyd. En god mikrofon til sang er her en meget vigtig ingrediens, når det kommer til gengivelse og lydkvalitet. De dynamiske mikrofoner er helt perfekte til sang og vokal, samt liveoptræden. Derudover er det vigtigt at have i mente, at alle mikrofoner har deres karakteristika, når det kommer til optagemønster og retningsfølsomhed. Her kan du finde vores dynamiske mikrofoner som er dem der ligner et kræmmerhus med en is kugle, de er hårdførte enten i metal eller kraftigt plastik. De er lavet til det hårde liv på scene og kan klare det professionelle liv!

 

Stort udvalg af sang og vokal mikrofoner

I vores brede udvalg af sang og vokal mikrofoner, kan du finde mikrofoner som egner sig til scene brug, til sang eller til tale. Vores kæmpe udvalg byder på forskellige mikrofoner i alle kvaliteter og priser. Her kan du vælge en af vores mikrofoner med enten cardioid eller super cardioid optagemønstre, hvilket er med til at skabe det ønskede resultat du er på jagt efter. Cardioid er et meget anvendt optage mønster som får lidt mindre med fra siderne og bruges ofte for at undgå at få lyde med fra omgivelserne, men dette optagemønster kræver så også at man taler mere direkte i mikrofonen. En cardioid mikrofon fokuserer mest på det, der er lige foran mikrofonen, mens den tager mindre med af omgivelserne. Super Cardioid har en endnu kraftigere fokusering end den almindelige cardioid, men er til gengæld mere farvet i sin gengivelse. Denne slags karakteristik er knap så anvendelig i studiet, men bliver brugt meget i livesammenhænge (på grund af dens mindre tendens til feedback). Under de enkelte produkter kan du se og læse mere detaljeret omkring vores mikrofoner. Du kan også se vores udvalg af studiemikrofoner.

 

Tilslutning af din vokal mikrofon

En vigtig detalje at fremhæve er, at en vokal mikrofon kan stort set tilsluttes ethvert lydanlæg, blot du har det rigtige kabel. Der findes en del forskellige tilslutningsmuligheder, blandt de mest populære stik typer er der XLR som fås balanceret og ubalanceret, samt jackstik stort eller lille. Vær opmærksom på, at et XLR-kabel fås med et forskelligt antal kontakter. Dette skal du selvfølgelig tjekke op på, før du køber dit XLR-kabel, så det passer til den mikrofon, guitar eller mikser, som kablet skal sættes i. Husk vi hjælpe gerne med at finde det rigtige kabel.

Se vores komplette udvalg af mikrofoner her 

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos BeKent har vi over 25 års erfaring, hvorfor vi altid står klar til at finde den bedste løsning til din sang og vokal mikrofon. Derfor, er du på jagt efter sang og vokal mikrofon og har spørgsmål til dit valg, så er vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@bekent.dk eller på telefon 42 90 50 42