Sang og Vokal mikrofoner
16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side

Vokal mikrofon

I denne kategori finder du vores mikrofoner til Scene brug, til sang eller tale, vi har et stort udvalg i alle kvalitet og priser. Vi er altid klar med et godt råd om vores mikrofoner og vil gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige, derfor har vi lavet en artikel om emmet, typer af mikrofoner  hvor du kan læse mere om de foreskellige typer. Du som altid velkommen til at kontakte hos på telefon, mail eller chatten for et godt råd.

Dynamiske Mikrofoner

Her finder du vores dynamiske mikrofoner som er dem der ligner et kræmmehus med en is kugle, de er hårdførte enten i metal eller kraftigt plastik. De er lavet til det hårde liv på scene og kan klare det professionelle liv. Vi forhandler mikrofoner fra det anerkendte tyske firma img stage line, som er kendt for deres kvalitets produkter i mere end 50 år.

Cardioid eller Super Cardioid

Her finder mikrofoner med enten carioid eller super cardiiod optage mønster, det vil sige at den optager som et hjerte form fra mikrofonen, men hvad optage mønster de enkelte har kan du se under produkterne og du kan læse mere i den før nævnte artikel.  

Tilslutning af din Vokal mikrofon

En vokal mikrofon kan stort set tilsluttes ethvert lydanlæg, blot du har det rigtige kabel. Husk vi hjælpe gerne med at finde det rigtige kabel. Der findes en del forskellige tilslutnings muligheder, blandt de mest populære stik typer er der XLR som fåes balanceret og ubalanceret, samt jackstik stort eller lille.